BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

TESZT | Bobbi Brown Highlighting Powder – Pink Glow

Az elmúlt évek talán legjobban keresett és leginkább csodált termékkategóriája a highlighterek voltak. Számomra ez az új irányvonal meghatározó lett a mindennapi sminkem elkészítésében, és amióta rájöttem, mennyire jó dolog ez a highlighterelés (vagy más néven strobing), azóta pár új darabbal is bővítettem a highlightereim egyelőre csekély számát. Az egyik, viszonylag újnak számító darabom már túlmutat a drogériás kínálaton, és mondhatni egy ikonikus darab újabb verziója. Ez a Bobbi Brown Highlighting Powder a Pink Glow árnyalatban. Ha érdekel benneteket a véleményem erről a darabról, akkor olvassatok tovább! >>>

Elég régi szerzemény ez már, még a tavaly őszi Glamour-napok egyik nagy zsákmánya volt számomra. Bobbi üzletbe ritkán járok, de ha betévedek, mindig valami nagyszerű, “örökkedvenc” címkével ellátott darabbal távozom. A Tinted Eye Brightener abszolút favoritom és a CC krémjüket is előszeretettel használom, mert gyönyörű fényt ad a bőrömnek, így itt volt az ideje egy újabb Bobbi csoda beszerzésének. A Shimmer Bricks elnevezésű kompakt highlighterei már hosszú évek óta ikonikus darabok, viszont ezeken túlmutatva a márka csak az utóbbi pár évben kezdett újabb highlightereket a piacra dobni.

A Highlighting Powder egy ilyen darab, először a 2014-es karácsonyi kollekció legkiemelkedőbb darabja volt, nagyjából azonnal elkapkodták mindenhonnan. Két verzióban volt kapható, a Bronze Glow és a most bemutatásra kerülő Pink Glow árnyalatban. A limitált kiadású darabok annyira sikeresek lettek, hogy nagyjából 1 éve visszahozták és az állandó kínálat része lett mindkét árnyalat. Durva, hogy ilyenekre emlékszem, de valamiért ezek a darabok nagyon megmaradtak az emlékezetemben, így amikor az üzletben megláttam, úgy gondoltam, hogy most itt az alkalom, hogy végre legyen egy saját darabom a rég áhított kedvencem közül.

A csomagolás nagyon masszív, gombbal nyitódik és záródik. Minőségi darab, egyáltalán nem kelt olcsó hatást, ugyanakkor a fényes fekete felület minden ujjlenyomatot összehord. A kompakt tartalmaz egy tükröt is, én ezeket szeretem nagyon, pláne ha olyan jó minőségű, mint ez, mert ha belenézek az egész arcom látom, nem csak a pórusaimat nagyítva. Tudom, nem egy lényeges szempont, de ha a praktikumot nézem, fontos a jó tükör, szóval számomra ez abszolút pozitív ebben az esetben. A púder mintázata olyan, mintha a kis tetris téglák lennének a helyükre rakva, de az növeli a minőség érzetét, hogy ez a minta nem csak rá van fújva a púderre, hanem bele van “égetve”, így a sokadik használat után is látszik.

Maga a púder tapintásra nagyon puha, selymes, ha az ujjunkat végighúzzuk rajta, akkor a pigmentáltsága szembetűnő. A leírása szerint a Pink Glow egy sápadt, ezüstös rózsaszínű highlighter, ami a nagyon világos bőrűeknek csak szép fényt ad, nem lesz szürke az arcbőrön és nem is színes. Közelről apró rózsaszín, ezüst és kékes zöld csillámok vannak benne. Az üzletben nem volt ennyire szembetűnő, de itthon, mikor ecsettel feltettem az orcámra, már nyilvánvaló volt számomra, hogy ez bizony nem egy pusztán fényt adó highlighter, hanem csillámokkal is rádob az orcák extra csillogására. Mégis, a viselése közben ezek a csillámok nem olyan durván szembetűnőek, az összkép természetes és szép, a pórusokat nem emeli ki. Ugyanakkor összehasonlítva például a nagy-nagy kedvencemmel, a MAC Lightscapade Skinfinishével, szembeötlőbb annak a visszafogott fénye, a Pink Glow-éval szemben.

Ennek a darabnak az ára 15 000 Ft. Hogy megbántam-e ennyiért megvenni, egyáltalán megérte-e? Hát, megbánni nem bántam meg, de abban nem vagyok biztos, hogy megérte. Én nem érzem a Bobbi Brown Highlighting Powdert egy fontos és úttörő szerzeménynek az életemben. Tulajdonképpen azt figyeltem meg magamon, hogy ha választanom kell az aznapi highlighter adagom kiosztásával kapcsolatban, akkor az esetek 90%-ában inkább a MAC Lightscapade vagy a Colourpop highlightereim után nyúlok (ezekről később tervezek posztot), a Pink Glow használata nem tölt el valahogy akkora boldogsággal, vagy WOW érzéssel, mint az előbb említettek. Valóban szép, és csodálatos ez a fényjáték, amit produkál, de összességében nem tartom egy kötelező darabnak.

Na de végső verdiktet rátok bízom: ti mit gondoltok a Pink Glow-ról?


Nem akarsz egy új posztról vagy videóról sem lemaradni? Kövess a Facebookon, Instagramon vagy a Youtube-on, így mindig naprakész lehetsz!

   pinterest

1 Comments

  1. Szerintem gyönyörű, de nem éri meg az árát! Talán ha ötödannyi lenne..
    A csillámokat én sem szeretem, de nekem valamiért egyébként úgy rémlik, hogy kb az összes BB highlighter valamilyen szinten csillámos. Mármint mások beszámolói alapján. Nekem ilyenem nem valószínű, hogy lesz valaha is. :D

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked