BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

VIDEO | Jeffree Star Velour Liquid Lipstick rúzsok bővebben – Teszt & Vélemény

Korábban már írtam itt a blogon a Jeffree Star Velour Liquid Lipstick “Androgyny” nevű árnyalatáról, de azóta két másik darabbal is gazdagabb lettem, amik meglepő módon, teljesen máshogy viselkedtek, mint az általam elsőként birtokolt darab. Úgy gondoltam, hogy a véleményem egy videó keretein belül osztom meg veletek, és meg is mutatom ergó “3D-ben”, hogy hogyan is mutatnak ezek a rúzsok az éles bevetésen. Remélem hasznosnak fogjátok találni ezt a videós véleményezést, ha igen, akkor írjátok meg, hogy szeretnétek-e több hasonló videót látni tőlem :)


 Nem akarsz egy új posztról vagy videóról sem lemaradni? Kövess a Facebookon, Instagramon vagy a Youtube-on, így mindig naprakész lehetsz!

   pinterest

2 Comments

  1. Én is rendelkezem már pár árnyalattal, a tieid közül is kettővel és szerencsére nekem az unicorn blood is ugyanúgy viselkedik mint az andrology. Viszont azt én is megfigyeltem, hogy egyes színek nem kompatibilisek velem, a 714el pl nem sikerült megbarátkozni, mondjuk a szín sem áll jól, meg vhogy darabos. Instán is a véleményeket olvasva, elég érdekes, hogy ugyanaz a szín teljesen máshogy viselkedik. Én mondjuk még szeretnék egy Geminit nagyon. Bár most a Leo és a Masochist is megtetszett, de erős leszek. Kár amúgy hogy beautybayre soká kerülnek ki a feltöltések, így hirtelen lelkesedesből hajlamos vagyok megrendelni az oldalról, viszont az tök jó, hogy mostanában nagy készlettek restockolnak :)

    • Igen, sajnos nem konzisztens a formula az egyes színeknél :( A 714 nagyon szép, de pont azért nem vettem meg, mert annyira világos, hogy az nagyon keveseknek áll jól, plusz mások tesztjéből tökéletesen látszódott, hogy foltos és abszolút nem olyan, mint a képeken. A kívánságlistás színeid nagyon szépek, majd mondd el, hogy teljesítenek, ha lecsapsz valamelyikre :)

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked