BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

VIDEO | Így alakítsd át nappali sminked esti sminkké!

Eddig még nem volt olyan alkalom az életemben, amikor a munkából egyből valamilyen alkalmi eseményre kellett volna mennem. Na de ki tudja, lehet egyszer eljön majd az a nap is, és akkor hálát adok magamnak, hogy ezt a videót elkészítettem. Az biztos, hogy a videó elején még én magam is szkeptikus voltam, hiszen nem szeretem a nap végi “használt” sminkem felpofozni, inkább újracsinálom az egészet, még frissen, ropogósan. Viszont ahogy alakult át a nappali sminkem estivé, úgy jöttem rá, hogy nem is olyan rossz dolog ez az átváltozás, hiszen pár perc alatt, pár egyszerű termék segítségével pikk-pakk megoldható.

A nappali smink szerintem önmagáért beszél, ezért inkább az estiről szeretnék pár szót ejteni. Egy időben több helyen is láttam más YouTubereknél Kim Kardashian egyik fantasztikusan szép  sminkjének (“reversed smokey”) újszerű adaptációját, és nekem is a listám élén szerepelt, hogy ezt önállóan, egy teljes videó keretében mutassam meg. Aztán ahogy telt az idő, és felvetődött ennek a nappali-esti sminknek a gondolata, eszembe jutott, hogy ez a fordított füstös szemsmink, egy vadabb színű ajakkal tökéletes választás lesz. És nem is csalódtam, tényleg roppant egyszerű volt elkészíteni, de az biztos, hogy egy alkalmi sminket a műszempilla koronáz meg igazán, és ettől lett kerek ez a füstös, vamp tekintet. A végén pedig a két sminket összehasonlítva látszik, hogy mennyire megváltoztatja egy ember arcát a smink. Ezt imádom benne, hogy bármikor lehetek szende és visszafogott vagy “instagram celeb” és femme fatale, mindez a hangulatomtól függ.

_nappalismink

estismink


Nem akarsz egy új posztról vagy videóról sem lemaradni? Kövess a Facebookon, Instagramon vagy a Youtube-on, így mindig naprakész lehetsz!

   pinterest

 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked