BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

TESZT | The Body Shop Instaglow CC Cream – Bright Glow

Se a BB, se a CC krémek kora nem áldozott még le, és úgy néz ki, ez jó darabig így is fog maradni. Most a The Body Shop rukkolt elő egy új CC krém családdal, az Instaglow-val a nyár elején, 3 féle színben, minden bőrtónusra. Most ezek közül a legvilágosabb bőre valót teszteltem, így ha érdekel titeket, hogy hogyan teljesített ez a TBS újdonság, akkor olvassatok tovább! >>>>

Az új Instaglow CC krémek elsőre megtévesztőek lehetnek pusztán a nevük hallatán, ugyanis ezek nem hasonlítanak csöppet sem a koreai CC krémekhez, de nem is bírnak olyan, viszonylag erős fedéssel, mint a MaxFactor CC krémje. Ezek a darabok ugyanis a bőr tónusának kiegyenlítésére szolgálnak, nem alapozásra, szóval nem szabad elvárni tőlük, hogy minden pattanást, foltot, pirosságot eltüntessenek. A legvilágosabb darabon kívül – amit ebben a tesztben mutatok be nektek részletesebben – egy barackosabb (Peachy Glow) és egy bronzosabb (Warm Glow) CC krém is helyett kapott. Az előbbi a sötétebb bőrtónus kiegyenlítésére szolgál, az utóbbi pedig inkább bronzosítóként szuperál jobban.

TBS_CCcream_BrightGlow_2

Amiben mindhárom darab megegyezik (az ígéretek alapján) az az, hogy egységesítik a bőrszínt, ragyogó kinézetet adnak a bőrnek, csökkentik a pórusok méretét, hidratálnak és SPF20-as fényvédőfaktort tartalmaznak. Ennyit a kötelező marketing szövegről, most térjünk is át a saját tapasztalataimra.

A Bright Glow csomagolása formás, keskeny és mindenekelőtt csajos, rózsaszín tubusban érkezik, használata sem nagy ördöngösség, hiszen csak le kell tekerni a kupakot és a csőrös tubusból kinyomni a krémet. A krém maga se nem túl sűrű, se nem túl folyós, gyöngyházfényű, illata nincs, ami először anélkül, hogy eloszlatnánk, hagy egy fehér réteget az arcon, de ha jól bemasszírozzuk a bőrbe, akkor eltűnik és egybeolvad a bőrrel.

TBS_CCcream_BrightGlow_3

Én sokkal fényesebb hatásra számítottam ettől a terméktől, hasonlót, mint amit például a Bobbi Brown CC krémje ad, de igazából nem csalódtam, hiszen így sem rossz, csak nem érzem annyira azt az igazi ragyogó, fénylő hatást, mint a Bobbinál. És ha már “glow”, legyen kövér… :D Ellentétben a Bobbi CC-nél, a TBS Instaglow a nevével ellentétben inkább szaténos, félmatt hatású, semmint ragyogó, emiatt jobban kordában tartja az olajos részeket. Nem azt mondom, hogy teljesen matt a hatás és az igazán olajos bőrűek biztos nem ezért nyúlnak elsőként, de az összkép mégsem olyan, mintha konkrétan 2 tonna highlighterben fürdőztünk volna meg.

TBS_CCcream_BrightGlow_4

A pórusokat nem csökkentette se optikailag, se amúgy (de nem is emelte ki!), a hidratálást, amit ad, minimális. Nyárra egy kombinált bőrre, mint az enyém, ideális, de azért mégsem hagynám el miatta a jól bevált arcápoló rutinom hidratáló termékeit (ahogy a plusz fényvédőt sem), mert hát ennek a darabnak elsősorban a bőrtónus egységesítése a feladata. Hogy ebben hogy szuperált? Ha megnézitek az előtte-utána képeket, nem hiszem, hogy nagy változást láttok elsőre, hiszen a foltocskák, a kisebb elszíneződések látszanak, de összességében szerintem (talán a fényesebb végeredmény miatt) a bőröm egyes részei nem ütnek el annyira a többitől, ragyogóbb, egységesebb lett az összkép. Így lényegében az ígért egységesítést megadja, nem is vártam tőle többet, hiszen azt remélem senki sem gondolja, hogy egy ilyen termék minden foltot és egyenetlenséget eltüntet. Emiatt inkább sminkalapnak javaslom és annak, aki szeret ragyogásfokozó primereket használni vagy esetleg már régóta vágyik a Lancôme Hydra Glow primerére, de egy kicsivel olcsóbb, mégis megfizethetőbb luxusra vágyik, annak ez a darab kiváló lesz. Hófehérkéknek a Bright Glow a legjobb megoldás, de aki mégis a Warm Glow-t választja a hófehér bőre ellenére, az inkább bronzosítóként használja az orcákra.

TBS_CCcream_BrightGlow_5

TBS_CCcream_BrightGlow_6

A  The Body Shop Instaglow CC krémek elérhetőek a The Body Shop üzletekben illetve a webshopban is.

Ár: 5490 Ft

A terméket tesztelésre kaptam, de ez a véleményemen nem változtat.

Nem akarsz egy új posztról vagy videóról sem lemaradni? Kövess a Facebookon, Instagramon vagy a Youtube-on, így mindig naprakész lehetsz!

   pinterest

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked