BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Kedvenc Nyári Körömlakkjaim

…legalábbis egy része, mert persze van jóval több, amit szeretek. Viszont a szokásos “kiterítemalakkokat” poszt helyett szerettem volna egy kicsivel egyedibb, kicsit “lookbook” jellegűbb képeket készíteni ehhez a poszthoz. Sosem készítettem hasonlót se beauty, pláne nem divat témában, ezért most úgy érzem, kicsit új vizekre evezek ezzel a poszttal. Ha érdekel titeket, hogy mik a kedvenc nyári körömlakkjaim (pontosabban a jelenlegi top 3), akkor olvassatok tovább! >>>>

summernailfaves2016

summernailfaves2016_5
Felső: H&M // Óra: Marc Jacobs Sally (prokarorak.hu)

Az első két darab nem új szerzemény, mégis minden nyáron előkerülnek nálam a polc mélyéről. Legutóbb egy óriási szanálást tartottam a lakkos fiókomban, és kidobáltam/elajándékoztam vagy egy millió lakkot, így most már csak tényleg a kedvencek maradtak meg. Köztük ezek is. Az első favoritom az OPI Suzi’s Hungary Again darab, ami a Euro Centrale kollekció egyik darabja. Ezt a lakkot emlékszem, még egy Triumph-os nyereményjátékon nyertem, de azonnal beleszerettem a színébe, valószínűleg sajnos már nem kapható, mert limitált kollekciós volt. Krém finishű, szép fényes, hosszú körmön 3 réteg kell belőle, röviden elég 2 is. Nagyon tetszik ez a különleges meleg árnyalatú pink, a körmökön hihetetlenül élénken és vibárlóan mutat. Ja, és pont az “i” betűn, hogy ez a Magyarországot szimbolizáló árnyalat. :) Az óra pedig a lakkhoz hasonlóan szintén nagy kedvenc, ezt pedig már mutattam egy előző posztomban, de azóta is örök szerelem <3 Ezt a darabot az egyszerű eleganciája miatt imádom, szabályosan ékszerként hordom elsősorban és csak másodsorban időmérő eszközként, annyira gyönyörű! Egy karórás webshop szerzemény, de életem egyik legjobb vétele volt!

summernailfaves2016_2

summernailfaves2016_4
Ruha: F&F // Gyűrűk: H&M

A másik szín szerelem volt első látásra. Ez a China Glaze That’s Shore Bright körömlakkja, ami a Sunsational kollekció szerintem legszebb tagja, 3 éve vettem és azóta ha kisüt a nap, ez már a körmömön virít. Neon lila és magenta között van, és sosem tudom eldönteni, hogy pontosan milyen színű, mert még a képeken is máshogy mutat. Egyszer már írtam róla réges régen a másik blogomon, de most ismét elővettem, mert annyira nagy kedvencem ez a darab. Krém finishű, de mattra szárad, viszont fedőlakkal szép fényes finisht lehet neki varázsolni. Imádom, imádom, imádom… :) Úgy gondoltam, ezt egy farmer ruhához és rengeteg gyűrűhöz párosítom, mert ezzel a végeredmény igazi csajos vagányságot sugároz.

summernailfaves2016_3

summernailfaves2016_6
Felső: F&F // Kék karkötő: Qudo // Zöld karkötő: Soie Essentielle

Végül pedig jöjjön egy új kedvenc, ami csak nemrég került a birtokomba, de azonnal letaglózott a szépsége. Ez a Masura Precious Stones kollekció, Emerald Sari nevű lakkja. Hol is kezdjem? Ez a darab egy mágneses lakk. Mikor ezek divatosak lettek itthon, hát én gyűlöltem az ilyen darabokat, irtó csúnyának tartottam és tartom most is. DE! A Masura mágneses lakkjai mega-giga-FANTASZTIKUSAK! Ugyanis ezekkel nem csak egy gagyi mintázatot lehet vésni a lakkra, hanem szabályosan olyan hatást lehet velük elérni, mintha egy hangulatgyűrűbe vagy egy üveggömb mélyére nézne az ember. Na ez az első pont, amikor ez a lakk megdöntött bennem egy régi berögződést és egyben “nem tetszést”. A másik ilyen az a színével kapcsolatos, ugyanis nekem a legkevésbé kedvelt színeim a piros és a zöld. Ha lakkról van szó, a piros még elmegy, de a zöldet nagyon nem szeretem. Se ruhában, se sminkben, se körömlakkokban. Erre jött az Emerald Sari, ez a fénylő, igéző smaragd csoda és letarolt. Órákig tudnék róla beszélni, hogy mennyire gyönyörű, de megkíméllek titeket, hiszen a képek mindent elárulnak. A legjobb, hogy 3,5 ml-es verzió is kapható a normál 11 ml-es mellett, így akit elriaszt ezeknek a lakkoknak az ára (2140 Ft a teljes kiszerelés) vagy tart a mágneses lakkoktól, azoknak ez a 3,5 ml-es verzió biztos tetszeni fog. Kell hozzá speciális mágnes, amivel a lakk mélysége jól kihozható, és meg is kell tanulni (hosszú szenvedés árán, mint én) a használatát, de higgyétek el, megéri! <3 Az Emerald Sari egy elegáns darab, ami megindokolta a kedvenc fekete csipke felsőm viselését és a lakk színével harmonizáló karkötőket, hogy kicsit a “femme fatale” érzésvilágot hozzam a képekkel… már amennyire egy, a kezemre fókuszált fotó femme fatale-os tud lenni… :)

Remélem tetszett nektek ez a rendhagyóbb jellegű poszt, ha igen, írjátok meg, hogy szívesen látnátok-e még hasonlót a további kedvenc lakkjaimról! :)

A fotókért köszönet a páromnak, aki még engem is lenyűgözött, annyira fantasztikus fotókat csinált! <3


 Nem akarsz egy új posztról vagy videóról sem lemaradni? Kövess a Facebookon, Instagramon vagy a Youtube-on, így mindig naprakész lehetsz!

   pinterest

4 Comments

  1. Én akármennyi lakkos posztot elolvasnék. Az első megvan, nagy szerelem. A második nagyon távol áll tőlem. A masura pedig engem is lenyűgözött, én a mint and basilt rendeltem, annyira szép, na jó még pár tesója is elkisérte :)

    • A Mint and Basilen én is gondolkoztam, de a 3 zöld, ami kapható náluk, nagyon hasonló így a képekről :) Én is vettem egy másikat, azt még nem próbáltam, de lehet egy következő hasonló posztban megmutatom :)

  2. Gyönyörűek lettek a képek, úgyhogy soksok ilyet még! :) Gratula! Ja és szépek a körömlakkok is, az a lilás barbies szín a kedvencem! :)

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked