BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

TESZT | The Body Shop British Rose Exfoliating Gel Body Scrub

Ha sorrendet kellene felállítanom illatok terén, akkor biztos, hogy a rózsa kerülne a dobogóra. Élek-halok a rózsás parfümökért, testápolókért, kézkrémekért, így nem volt kérdéses, hogy hasonló imádatot fogok érezni a The Body Shop pár hónapja megjelenő British Rose termékcsaládjáért. Voltam olyan szerencsés, hogy tesztelhettem is az egyik tagját ennek a kollekciónak, méghozzá ezt a különleges, zselés testradírt. Hogy milyen tapasztalatokat gyűjtöttem vele kapcsolatban? Olvassatok tovább és megtudjátok! >>>>

Kicsit megkésve írom ezt a posztot, ugyanis a British Rose kolleció bő 2-3 hónapja már kapható a The Body Shop üzletek polcain, de hát ami késik, az nem múlik, igaz? A szerencse az, hogy legalább ez idő alatt sikerült jól megszeretnem ezt a darabot, nem csak az illata, de a hatása miatt is. Ez a testradír, ahogy a neve is elárulja, zselés alappal rendelkezik, ami valódi, apróra tört rózsaszirmokat tartalmaz, amik gyengéden, mégis hatásosan radírozzák le az elhalt hámsejteket. Ennek a kollekciónak az éke az angliai herefordshire-i, kézzel szedett rózsák kompozíciója, amiket kiszárítják és összekeverik friss, hegyi vízzel a lehető legtisztább rózsakivonatért. Na ezt imádom a The Body Shop termékekben, mindig van valami sztori az elkészítésük mögött. :)

TBS_BritishRose_GelScrub_2

A testradír egy 250 ml-es, műanyag, fekete tégelyben kapható, aminek tetejét A Rózsa ékesíti. Ettől nagyon elegáns hatása van, egy hófehér fürdőszobában nagyon is el tudom képzelni a kollekció darabjait, remekül mutatnának benne (sajnos a mi fürdőszobánk nem rendelkezik ilyen modern felhangokkal :)). Kinyitva a tégelyt először megcsap a rózsa bódító illata, de ez nem az az émelyítő mű rózsa illat, nekem annál sokkal sterilebb, egy videóban úgy fogalmaztam, hogy “gyógyszertár szaga van”, de természetesen hosszabb használat után most már jobban körül tudom írni, milyen is valójában. Ez inkább a friss rózsa illatra emlékeztet, ami nem édes, sokkal inkább kesernyésebb, ettől olyan friss és üdítő. Na, remélem átjön, hogy mire gondolok, de ha nem hiszitek, szagoljátok meg valamelyik TBS üzletben!

TBS_BritishRose_GelScrub_3

A zselés alap a benne lévő apró rózsaszirmoknak köszönhetően rózsaszín árnyalatú, és szerencsére jól meg van pakolva ezekkel az apróra őrölt szirmokkal, így maga a végeredmény (a puha, selymes bőr) kiválóan tapintható, nem csak úgy ímmel-ámmal radíroz, hanem igenis odateszi magát ez az anyag és nagyon alaposan végzi a dolgát. Lehet csak beképzelem, de én még enyhe hidratáló hatást is kiérzek a használata után, amitől még inkább a szívem csücske ez a darab. Sajnos nem vagyok az a fajta, aki rendszeresen radírozza a bőrét, de ha ezt használom, akkor valahogy úgy érzem, hogy a bőröm nem is igényli, hogy minden nap elővegyem, elég ha 1-1,5 hetente bevetem és a következő alkalomig vidáman elvagyok.

TBS_BritishRose_GelScrub_4

TBS_BritishRose_GelScrub_5

Az ára 5490 Ft, ami valljuk be, húzós egy ilyen jellegű készítménynél, de szerintem biztos vannak illetve lesznek olyanok, akik szívesen áldoznak ennyit a minőség oltárán. Hogy kinek ajánlanám?

  1. Annak, aki imádja a friss rózsa illatot
  2. Annak, aki szeretne egy különleges, de mégis hatásos bőrradírt beszerezni a The Body Shop kínálatából vagy úgy amúgy
  3. Annak, aki a sokszor unalmas radírozási procedúrát egy igazi spa élménnyé szeretné varázsolni

Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam a The Body Shop jóvoltából ezt a terméket, szokás szerint nem csalódtam! Plusz meggyőzött arról, hogy ez a rózsás család igazán nekem való, így lehet a rózsás EDT is hamarosan a kosaramban fog landolni… remélem előbb, mint utóbb :)

A The Body Shop British Rose termékcsaládját elérhetitek a The Body Shop üzletekben illetve a The Body Shop webshopban is!


Nem akarsz egy új posztról vagy videóról sem lemaradni? Kövess a Facebookon, Instagramon vagy a Youtube-on, így mindig naprakész lehetsz!

   pinterest

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked