BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

TESZT | NYX Butter Gloss – Créme Brulee & Maple Blondie

Pár hónappal ezelőttig a szájfények voltak az általam legkevésbé kedvelt sminktermékek az egész világon. A matt rúzsok begyűrűzése az életembe tökéletesen elfeledtette velem, hogy valójában mennyire jók a szájfények. Az első ilyen feleszmélésem következménye lett, hogy beszereztem két darabot a NYX Butter Gloss szájfényekből, hogy megnézzem, vajon mit is tudnak a márka eme ikonikus darabjai. Ha tovább olvastok, a tesztből kiderül! >>>

A szájfények nehéz esetek voltak számomra, amióta csak blogolással, sminkeléssel foglalkozom. Ugyanis van egy nagyon szigorú elvárásom velük kapcsolatban: nem lehetnek ragadósak. Egyszerűen nem bírom elviselni, ha érzem, hogy az ajkaimat valami összetapasztja és minden hozzáragad: a hajam, a morzsa a reggelimből, szöszök stb. Mivel újdonsült imádatomban nem akartam egyből fejest ugrani az ismeretlenbe, ezért a NYX Butter Gloss szájfényeire esett a választásom. Az ígéretek szerint ugyanis nem ragadnak, puhává varázsolják az ajkakat, ráadásul nagy a színválaszték plusz a színek közepes fedésig építhetőek. Árban sem vészesek. Még mindig az óvatosság határán úgy döntöttem, hogy a nude színek mellett döntök, és majd később meglátjuk, hogy szükségem van-e arra az éjfekete lilára illetve bordóra. Így a bézses Créme Brulee-re és a vibráló barackos Maple Blondie-ra esett a választásom. Nem mondom, nagyon nehéz volt döntenem, mert a nude színek között is rengeteg különböző, gyönyörű árnyalat volt, de sikerült megállnom végül ennél a kettőnél.

NYXButterGloss_4

A csomagolás, ahogy láthatjátok, nagyon jól mutatja a tubusban lapuló színt, ebből egy szájfényszivárványt kirakni az összes árnyalatból szuper látványos lehet. Az applikátor a hagyományos ferde végű darab, semmi extra. A szájfények textúrája nagyon krémes, sűrű, úgy tűnik, mintha az ajkakon teljes fedést adna, viszont élesben már nem ez a helyzet. Feltéve sokkal halványabb a szín, nem olyan erős, élénk, csak rétegezve lehetne elérni egy viszonylag teljes fedést, de akkor meg túl sokat kellene felkenni belőle, ami számomra már kellemetlen lenne. Nekem egyébként azzal, hogy nem full fedést ad, semmi bajom, így is gyönyörűen mutat az ajkakon. Egyébként erre a “problémára” a NYX Instense Butter Gloss jelentené a megoldást, ami sokkal több pigmentet tartalmaz, így a szín jobban meglátszik az ajkakon.

Tartósságról itt nem is beszélek, mert egyértelmű, hogy egy szájfény csak akkor tartós, ha olyan masszívan ragad, mint a MAC Lipglassok (amikkel a világból is ki lehet kergetni), de itt erről szó sincs. A ragadás nagyon minimális, miután lekopik a szájfény, utána érzem az ajkaimon, de nem elviselhetetlenül zavaró. Szóval átment a teszten! :)

NYXButterGloss_3

NYXButterGloss_5

NYXButterGloss_1

NYXButterGloss_cremebrulee

NYXButterGloss_mapleblondie

A Feelunique oldaláról rendeltem ezt a két darabot, ha jól emlékszem 5£/db volt az ára.

Hogy vennék-e még ezekből? Jelen pillanatban nem, ez a kettő teljes mértékben kielégíti az igényem, meg hát mostanában sajnos bármennyire is elégedett vagyok velük, az Essence limitált kiadású All That Greys nude szájfénye áll nálam a dobogó első fokán. A másodikon természetesen a NYX Butter Gloss szájfények :) Viszont elképzelhető, hogy lesz egy kattanásom és betárazok pár másik színből is ebből a kollekcióból.


 Nem akarsz egy új posztról vagy videóról sem lemaradni? Kövess a Facebookon, Instagramon vagy a Youtube-on, így mindig naprakész lehetsz!

   pinterest

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked