BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

VIDEO | Szilveszteri Ezüst Smink És Évértékelés

Elérkeztünk az év utolsó és egyben legizgalmasabb posztjához, hiszen most ebben a videóban megmutatom nektek (tudom, last minute, de még belefér, nem? :)), hogy hogyan készíthetitek el ezt a szuper kis ezüstös szilveszteri sminket! Terméklista és éves összefoglaló a “Tovább” mögött!

Ez az év számomra fenomenális volt. Év elején nagy fába vágtam a fejszém, hiszen a PinkCandyPop-ot hátrahagyva elindítottam ezt a blogot, amit teljesen új alapokra helyeztem abban a reményben, hogy ez a blog végre 100%-ban én lehetek, és tudatosabban fejleszthetem, bővíthetem. Szerencsére a számításaim bejöttek, és ma már remekül robog ez a hajó.

Ez az évem arról szólt, hogy folyamatosan fejlesszem magam, új embereket, új lehetőségeket ismerjek meg, nem csak a blog, de a munkám terén is. Annyira örülök, hogy számos remek projektben vehettem részt, hogy remek emberekkel köthettem barátságot, és magamon is úgy látom, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb és tettrekészebb vagyok. Ebben az évben lettem menyasszony, ismét voltam a kedvenc városomban, Párizsban, és belefogtam egy olyan dologba, ami a legnagyobb meglepetést okozta számomra: videózni kezdtem. A kezdeti félelmeim az első videóval egyre alábbhagytak és eluralkodott rajtam egy megmagyarázhatatlan érzés, amit az egész procedúra okozott. Egyszerűen élvezem a videózás folyamatát. Felvenni, összevágni, hangalámondást csinálni, megírni hozzá a szöveget, kirakni. Annyira felvillanyozott az egész művelet, hogy komolyan elgondolkodtam azon, hogy csak videókat fogok csinálni, akármennyire is nehezebb, mint az írás. Videózni ugyanis teljesen más, mint írni, sokkal összetettebb. Írni könnyű, írni bárki tud, hiszen nem kell hozzá semmi csak 10 ujj, egy billentyűzet, meg egy fórum, ahol írhat. Na de videózni… az már más tészta.

Egy videóhoz – és most nem egy telefonnal felvett, zörgős, susogós, pixeles, 5 másodperces videóra gondolok – megfelelő helyszín kell, elég idő kell, jó eszközök kellenek és maximális energiabedobás kell. Olyan videót sosem raktam ki, amivel nem voltam maradéktalanul elégedett. Legalábbis ez az én hitvallásom, hogy csak olyat posztolok, ami mögé oda tudok állni. Az én fejemben összeállt már rég, mi az amit szeretnék megvalósítani és mi az, amit az adott erőforrásaimból meg tudok valósítani, csak azt nem tudtam, hogy ez hogyan fog lecsapódni, hogyan fog kinézni. Azt tudtam az elején, hogy az első és az azt követő videó nem lesz tökéletes, de legalább majdnem hasonlított az elképzeléseimre. Aztán, ahogy jött a következő és a következő, úgy alakult ki az egész és most ennél a videónál már azt látom, hogy meg van az a saját irány, a saját stílus aminek a mentén szeretnék menni és amerre fejlődni szeretnék.

A videózásban egy dolog az, hogy mit veszel fel, de egy másik az, hogy hogyan veszed fel és azt hogyan rakod össze. Egy jó videót nem 5 perc összerakni, pláne ha hangalámondást is csinálsz, de 5-10 percesre kell vágnod az egészet, hogy élvezhető legyen. Egy jó videó nem csak blablából áll, hanem hasznos tartalomból. Egy jó videó izgalmas, és mindig ébren tart, újat mutat. És persze a videózáshoz, legalábbis ezekhez a 1 to 1, egyszemélyes vlog jellegű videókhoz a legfontosabb, hogy legyen egy arc, aki jól beszél, aki kedves, akivel lehet azonosulni. Ez utóbbi része még mindig nehéz számomra. Sokszor nem tudom a gondolataim összeszedni és értelmes mondatokban beszélni, sokszor úgy érzem, hogy kedves akarok lenni, de néha átcsapok negédesbe. A ripacskodást is el akarom kerülni, mert ez nem Vígszínház és ez nem is az én stílusom. Mindig arra törekedtem, hogy önmagam legyek, olyan, amilyennek a legközelebbi barátaim ismernek, és ez úgy érzem, sikerült, de persze vannak még nehézségek a “nyilvános beszéd” kapcsán, ahogy már említettem. Szóval ez az én küzdelmem jelen pillanatban, ami a videózást érinti, úgyhogy 2016-ban elsőként ezeknek a fejlesztésére fogok koncentrálni.

2016 pedig már a nyakamon és én boldogan várom. Mindig izgalmas valami újba lépni és én remélem, hogy a következő év is legalább ennyi örömöt és izgalmas eseményeket fog tartogatni számomra :) Így a monológom vége felé, szeretném nektek megköszönni az egész éves támogatásotokat és visszajelzéseteket. Nagyon jó látni, hogy számotokra is hasznos és érdekes információkat osztok meg, és ez bizonyítja nekem, hogy ezért érdemes csinálni illetve folytatni.

Boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok mindegyikőtöknek!

 

TERMÉKLISTA

ARC

– Rimmel Lasting Finish Alapozó – 103 True Ivory
– The Body Shop Shade Adjusting Drops világosító cseppek
– Kryolan transzparens púder
– MAC Mineralize Skinfinish Natural – Light
– MAC Mineralize Skinfinish – Lightscapade
– Bobbi Brown Tinted Eyebrightner korrektor – Light Bisque 2
– Kryolan Dermacolor
Clinique Cheek Pop – Heather Pop

SZEM

– Milani Eyeshadow Base szemhéjbázis
– Tarte Tartelette paletta – Super Moon (szemhéj egészére), Natural Beauty (átvezető szín), Multi-Tasker (mélyítő szín)
– Urban Decay Vice 2 paletta – Supershock (ezüst a szemhéjra), Toxic (a belső szemzugba)
– Inglot Duraline (ragadós alap az ezüst szemhéjpúderhez)
AVON Super Extend precíz szemhéjtus
– Catrice vízálló szemhéjtus
– NYC szemhéjtus – Pearlized Black
– Essence Crystal Eyeliner (kék színű)
– Rimmel szemceruza – 071 Pure White (vízvonalra)
L’Oréal Volume Million Lashes Féline szempillaspirál
– Red Cherry műszempilla – #110

AJKAK

MAC ajakceruza – Burgundy
– MAC ajakrúzs – Diva
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick – Requiem


Nem akarsz egy új posztról vagy videóról sem lemaradni? Kövess a Facebookon, Instagramon vagy a Youtube-on, így mindig naprakész lehetsz!

   pinterest

4 Comments

  1. Egyetértek Viktóriával, és nagyon jó irányba halad a blog és a videókból meg rengeteget kehet tanulni. Végre nem egy sablonblog, hanem izgalmas színek és egyediség. Így tovább! :)

    • Szia Rita! Nagyon köszönöm, ez egy igazán hasznos visszajelzés számomra. :) Köszönöm szépen ismételten, igyekezni fogok, hogy mindig ezt a színvonalat tartsam :)

  2. Kedves Nitu! Én borzasztóan örülök, hogy belevágtál a videózásba. Mindig azonnal megnézem, mikor meglátom, hogy egy újabbat töltöttél fel (sőt bevallom, vissza-visszanézem a régebbi videóid is).), mivel sokat lehet tanulni tőled. :) Én örülnék, ha az írást sem hagynád abba, mert hiányozna az egyedi stílusod. Boldog új évet kívánok, és sok feliratkozót! :)

    • Szia Viki! :) Nem hagyom abba az írást, mert vannak témák, amiket jobban ki tudok írásban fejteni, mint a videókban. Köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esnek! :) Ezúton is BUÉK neked is :)

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked