BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Clinique Marionnaud Exclusive Set – Swatches & Review

Karácsony környékén csak úgy roskadoznak a polcok a jobbnál jobb karácsonyi sminkes szettektől, amik közt vannak rettentően kedvező darabok és kevésbé kedvezőek is. Én még soha, semmikor nem vettem egy karácsonyi szettet se, nem csaptam le egy blockbusterre sem, hiába tetszettek, valahogy egyik sem fogott meg igazán vagy csak pénzem nem volt rá (bár a mostani Estée Lauder Blockbusterért vérzik a szívem, de nem szeretem az EL illatokat és nem tudnék totál 40-50 ezer forintot rááldozni). Na de… elmondhatom, hogy megtört a jég! Életemben először lecsaptam egy olyan karácsonyi, limitál kiadású szettre, méghozzá a Clinique-től, amire bátran elmondhatom: ez igen, ez megéri! Szóval a következőkben bemutatom nektek, hogy mi lapul a lila-rózsaszín csomagolásban, olvassatok tovább!

Az egyébként konkrét név nélküli szett egy Marionnaud exkluzív darab, szóval csak a Marionnaud üzletekben kapható, sehol máshol. Két okból kifolyólag vettem meg. Az egyik, az ára: a szett eredetileg 22 500 Ft-ba kerül, de most valamilyen oknál fogva 15 900 Ft-ra van leértékelve. Ez eddig egyébként nem lenne annyira meggyőző, ha nem lennének benne olyan termékek, amik miatt megérné. Na és itt jön a másik ok: a szett az alábbiakat tartalmazza:

Clinique_exclusive_1

  • egy rózsaszín-lila, elég nagy nesszeszert
  • egy 50ml-es, utazóméretű Clinique Take The Day Off szemfestéklemosót
  • egy deluxe kiszerelésű Clinique Skinny Stick ceruzát Sleek Teak árnyalatban
  • egy deluxe kiszerelésű Clinique Long Last Glosswear szájfény Love At First Sight árnyalatban
  • egy teljes kiszerelésű Clinique High Impact szempillaspirált
  • egy teljes kiszerelésű szemfestékpalettát limitált színekkel
  • egy teljes kiszerelésű Cheek Pop pirosítót a Heather Pop árnyalatban

Szerintem nem is lenne érdemes többet mondanom a miértekről, de aki még ezek után sem értené, gyorsan vázolom a helyzetet. :)

Clinique_exclusive_2

Elsőként, ami megfogott ebben a szettben az a 3 teljes kiszerelésű termék volt. A megvásárlás előtti napokban pont gondolkodtam, hogy beruházok egy High Impact spirálra, mert régen már próbáltam és jó tapasztalataim voltak vele. Plusz kifogyott a kedvenc spirálom és valami újat is ki akartam próbálni. Clinique termékem egyébként az évek során kb 2 darab volt, mindkettő szájfény volt, de ennyi, a HI spirálon kívül más tapasztalatom nem volt. Szóval ez egy remek alkalom volt arra, hogy a márkától több termékkategóriát is kipróbálhassak egyszerre. A szetten belül a szemhéjpúderre nagyon kíváncsi voltam mint második tényező, pláne hogy a paletta szürkés-bordós tónusai értem kiáltottak. Aztán a harmadik tényező a pirosító volt. Régóta szemezek a Cheek Pop pirosítókkal, de nem hiszitek el, nem lehet őket kapni! Legalábbis amikor próbáltam, mindig elhajtottak, hogy nincs és nem aktuális stb. Szóval mikor láttam, hogy a szettben ez is benne van, ráadásul pont az a szín, amit kinéztem magamnak, na hát nem gondolkodtam, megvettem a szettet. Mindez 16 000 Ft-ért kész főnyeremény! Na de gyorsan ugorjunk is a konkrét tesztekhez, hogy lássátok miként szuperálnak a szett lakói.

Clinique High Impact szempillaspirál

Clinique_exclusive_3 Clinique_exclusive_4

Az egyik legjobban várt volt ő, de bármennyire is imádják Krémmánián, bármennyire is jó tapasztalatom volt vele kapcsolatban, most valahogy minden megbukott ennél. A spirál feje hagyományos kefe, szimmetrikus szálakkal, ami minden pillához elér, a festék igazi éjfekete. Szépen kiemelte a tekintetem, nagyon természetes az eredmény, de a nap végén elmosódott a festék, főleg az alsó pillákon. És én szeretem az alsó pilláim kiemelni. Lehet még nem érett be a formula eléggé, hiszen még nedves a festék, túlságosan is, mikor felkentem, szóval még várok vele, hátha… hátha. Nem írtam még le, később adok neki esélyt :)

Clinique Cheek Pop pirosító – Heather Pop

Clinique_exclusive_5 Clinique_exclusive_10

Lelövöm a poént: ő egy álom! Ez egy melegebb, de sötét tónusú rózsaszín, nagyon apró csillámokkal, amik feltéve inkább fényt adnak a bőrnek, mintsem hogy csillogna tőlük az arcom. azt kell mondanom, hogy ez A tökéletes pirosító árnyalat. Egy egészséges pírt ad a bőrnek, hófehérkéknek például remekül áll. A pirosító keményebb állagú, de könnyen felvehető a szín belőle egy pirosító ecsettel és gyönyörűen eloszlatható az arcon, egyúttal a szín a leghalványabbtól a legerősebbig építhető finoman. Számomra ez a tökéletes állag, textúra, minden! Nem is beszélve a csomagolásról! Nagyon strapabíró, átlátszó műanyag tokban ül a púder, a legjobban az tetszik, hogy a púder panje ugyanolyan színű, mint maga a púder, és ez a szemhéjpúdereknél is visszaköszön. Annyira ötletes, annyira Clinique!

Clinique All About Eyes szemhéjpúder

Clinique_exclusive_6 Clinique_exclusive_7

Hát, ő az, amivel szintén kétségeim vannak. A paletta színei nagyon szépek egyébként, mindegyikük más-más limitált palettából vannak összeválogatva: egy fehér, egy rózsaszín, egy bordó és egy szürke árnyalat lapul a tükrös tetejű, műanyag tokban, finishük mindegyiknek csillogó. A pigmentáltságuk őszintén, betyár rossz. Egy jó ragadós szemhéjalap nagyon haloványak, főleg a világos rózsaszín, aminek a színe a bőrömön konkrétan eltűnik, nincs, nuku. A bordó és a szürke a paletta két kiemelkedő darabja, amik egyébként a szemhéjon gyönyörűen mutatnak, főleg a szürke, ami önmagában is csodálatos egyedüli színként feltéve a szemhéjra.

Clinique_exclusive_11

Nem bűn csak egy színt használni amúgy, ezek a tévhitek szerintem rég megdőltek, a körítés a lényeg. Legyen eldolgozva és párosítsuk szép, hosszú pillákkal. Készítettem egy gyors sminket a szett termékeivel, itt a rózsaszín az alap a szememen, a külső V-be került a szürke, a szemhéjtőbe a bordó és a fehér a belső szemzugba. Láthatjátok a képeken is, hogy nagyon visszafogott az egész, de nekem pont ettől tetszik, pigmentáltság ide vagy oda. A lightosabb napjaimon biztos ezt a palettát fogom elővenni, bár érdemes matt színekkel kombinálni szerintem, mert a csillogón a csillogó nem egy előnyös variáció.

Végül egy-egy mondat a deluxe mintákról…

Clinique_exclusive_8

A Skinny Stick Sleek Teak árnyalata betonszürke, remekül passzol a szemhéjpúderpalettához. Icipici a feje, a hátránya, hogy csak egy irányba tekerhető és a feje lapos, de ez nem jelent gondot, mert annyira pici, hogy könnyen használható a szempillatőnél. A tartóssága remek, nem kopik, nem maszatolódik.

A Long Last Glosswear Love At First Sight csillogó rózsaszín szájfény csak a tubusban ennyire élénk, az ajkakon visszafogott. A szájfény állaga ragadós, nem a kedvencem, de ez a ragacsosság még mindig elfogadhatóbb számomra, mint a MAC Lipglass szájfényei, amiket ki nem állhatok. Ez pont annyira ragad, hogy elviselhető legyen, ezáltal sokáig is tart az ajkakon.

A Take The Day Off sminklemosó a szemsmink, a rúzs és a szempillaspirál eltávolítására való. Kétfázisú, pikk-pakk leszed mindent, olajos érzet nélkül. A szemem nem csípi, a bőröm nem marad utána egy merő olaj, de azért szeretek végigmenni rajta egy micellás vízbe áztatott vattakoronggal, biztos, ami biztos.

Clinique_exclusive_9

A verdikt…

Összességében úgy gondolom, megérte ez a szett, minden apróbb hibájával együtt, mert ezekkel mind együtt tudok élni. A spirált tuti járatni kell még, ez köztudott, hogy a friss spirál nem szuperál úgy, mint egy beérett darab, a szemhéjpúderpaletta pedig egy visszafogott darab, nem full glam sminkek készítésére való, ráadásul alappal érdemes használni, hogy erősítsünk a pigmentáltságán a színeknek. Mindezeket leszámítva ez egy erős szett, nagyon jó darabokkal, és azoknak, akik még nem próbáltak egy darab Clinique terméket sem, remek bevezető lesz a márka világába.

Clinique_exclusive_12

Clinique_exclusive_13

Nem akarsz egy új posztról vagy videóról sem lemaradni? Kövess a Facebookon, Instagramon vagy a Youtube-on, így mindig naprakész lehetsz!

   pinterest

0 Comments

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked