BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

AVON Modern Romance Collection – Review & Swatches

Az AVON-nál szuper sminkújdonságok jönnek most szeptemberben! A Big&False Lash szempillaspirál mellett, a Modern Romance kollekció is nagyon ígéretesnek hangzik. A kollekció – bár a brossúra nem jelzi, hogy a hozzá tartozó termékek ennek a része – 2 pirosítót, 6 természetes, nude rúzst a Színmegújító ajakrúzs vonalból és 2 szemfestékpalettát tartalmaz, ez utóbbiak viszont csak az októberi brossúrából lesznek elérhetőek. Csak párat teszteltem ezek közül, ha tovább kattintotok, akkor megnézhetitek a mintákat és a véleményem is ezekről a darabokról.

(Modern Romance) Színmegújító ajakrúzsok – Tempered, Romance, Nude Edge

AVON_szinmegujito_ajakruzs_modern_romance

Furcsa, de még soha sem próbáltam az új Színmegújító ajakrúzsok közül egyet se az AVON Color megújulása óta, szóval ezek a darabok teljesen újak voltak nekem. A legújabb tagjai a rúzscsaládnak azoknak kínálnak megoldást, akik olcsó alternatívára vágynak a tökéletes nude rúzs megtalálása érdekében. A 6 új árnyalat között a világos baracktól a sötét burgundiig válogathattok, viszont számítsatok arra, hogy ezek az árnyalatok elég áttetszőek, tehát nem fognak olyan sűrűn, krémesen fedni, mint pld. a 3D ajakrúzsok.

AVON_szinmegujito_ajakruzs_modern_romance_2

AVON_szinmegujito_ajakruzs_modern_romance_3

A 6 közül most 3 árnyalatot teszteltem: a Tempered egy gyönyörű világos barack, a Romance számomra a tökéletes nude a maga rózsaszínes alapszínével és végül a Nude Edge, ami egy csodás csokoládé barna. Bár a fedésük nem intenzív, ettől még gyönyörűen mutatnak az ajkakon, krémesek, de mégsem csúsznak el. Én nem tapasztaltam, hogy annyira hidratálnák az ajkaim, de nem is szárítanak, úgyhogy ez már pozitív és szerencsére az ajak bőrének szárazabb részeit sem emelték ki, de mégsem tették annyira egységessé őket, mint a 3D rúzsok. Szóval ezek tényleg jók, és szuper olcsó alternatívák mindenkinek, akik a tökéletes nude rúzs utána kutatásban vannak éppen.

AVON_szinmegujito_ajakruzs_modern_romance_tempered

AVON_szinmegujito_ajakruzs_modern_romance_romance

AVON_szinmegujito_ajakruzs_modern_romance_nudeedge

Modern Romance ragyogást adó és pirosító púder

AVON_szinmegujito_ajakruzs_modern_romance_peachcontour2

Furcsa neve van, de lényegében ez a termék egy kontúrozó és pirosító paletta egyben. Kíváncsi voltam erre a darabra, de nem voltak nagy elvárásaim. A paletta pirosító és kontúrozó része is matt és száraz textúrájú, emiatt kicsit porzik, de egyáltalán nem vészes. Viszont vigyázni kell, nehogy túlzásba vigyétek a felvitelét, a “sok kicsi sokra megy” alapon kell vele dolgozni. Ezt leszámítva szinte életet lehel a bőrbe és ragyogó pirospozsgás pofit lehet vele készíteni. Szerencsére könnyedén eloszlatható anélkül, hogy foltos lenne, ugyanakkor nem tart ki egész nap. Ezért tök jó lett volna, ha kap mellé egy mini ecsetet, amivel akár út közben is fel lehetne frissíteni a sminket, hiszen a beépített tükör és a kompakt elrendezés adott.

AVON_szinmegujito_ajakruzs_modern_romance_peachcontour

AVON_szinmegujito_ajakruzs_modern_romance_peachcontour3
Balról jobbra: pirosító – kontúr púder – összekeverve // From left to right: blush – contouring powder – mixed

Meg kell jegyeznem, hogy a Peach Contour árnyalat, amit használtam, nem barackos, mint ahogy a színminták mutatják, nekem inkább piszkos rózsaszínnek tűnik. A kontúr púder épphogy egyensúlyoz a narancsos határon, de ez az arcomra téve nem ütközött ki, nagyon szépen harmonizált a bőrömmel. Úgy is kipróbáltam őket, hogy összekevertem a két színt, és ez a verzió is nagyon szépen mutatott. Egy “drogériás” termékhez képest fantasztikusan működik, kezdők számára szerintem egy szuper darab, a haladóknak már biztos nem nyeri el a tetszését, de érdemes kipróbálni, mert esélyes, hogy nagy kedvenccé növi ki magát :) Ha szeretnétek látni, hogy élesben hogyan működnek ezek a szépségek, nézzétek meg a legutóbbi videóm, amiben egy egyszerűen elkészíthető, őszies sminket mutatok meg nektek!

AVON_september_novelties_modern_romance

Nektek hogy tetszenek az AVON újdonságai? Írjátok meg kommentben!


Read along for the English version! >>>

September comes with uber great novelties on the makeup field at AVON. But besides the Big & False lash mascara, the Modern Romance collection is a very interesting one to look for. The collection, although in the brochure not stated that these items are together, consists of 2 contouring powder and 6 nude lipsticks from the Ultra Color range, also 2 eyeshadow palettes, which will come in the October brochure. I tested only some of them, read along to see the swatches and the review.

(Modern Romance) Ultra Color lipsticks – Tempered, Romance, Nude Edge

This is very strange, but I haven’t tried any of the new Ultra Color formulas since its renewal. So testing wise, these were new to me. The newest shades gives a budget option for those who want to find the perfect nude for their complexion. The 6 shades are ranging from pale peach to dark burgundy, but as far as I can tell, they are very sheer, so no mistakes will be made using them. Now, I tried 3 of them: Tempered, a true light peach, Romance, a pinky nude, and Nude Edge, a rich chocolate brown. They are sheer, but the colours are still noticeable on the lips, creamy, but stays on very well. I didn’t notice that it was that moisturizing, but wasn’t drying out my lips either. These are really good, and also cheap, so its a great budget alternative for everyone to find their perfect shade of nude.

Modern Romance contouring powder – Peach Contour

I was very curious about this one, but I didn’t have huge expectations. This powder is basically has a contour powder and a blush side. Both has a matte, dry texture, it is a little bit dusty, but it isn’t so bad. You have to be careful, because a little goes a long way, but the finish is gorgeous. It gives a nice, soft flush of colour, easily blendable and not patchy, but not so long-lasting. It would be nice if the palette contains some kind of brush, so I could touch up on the go. I have to mention that Peach Contour (peach refers to the blush shade) is not really peachy in colour, its rather a dirty, dusty rose, so the colour in the catalogue is very misleading. The contour shade is a bit on the orange-y side, but when I used it on myself, it wasn’t noticeable. I also tried both of the colours on my cheeks, and I must say, that version is nice, too. For a drugstore contouring/blush palette, it is a great piece to have if you’ve just started experimenting with makeup. For the makeup pros out there, I think you wouldn’t be as impressed, and rather choose something from the high end side, but who knows? I dare you to give it a try!

1 Comments

  1. Thanks for beautiful swatches!

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked