BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Astor Quick & Shine Nail Polishes – Swatches and Review

Vannak olyan márkák, amiknek nem csak a sminktermékeiben bízunk meg, de a körömlakkjaiban is. Az Astor pont ilyen, és az új Quick & Shine lakkok sem fognak csalódást okozni sem azoknak, akik most kezdik felfedezni a körömlakkok világát, sem azoknak, akik már egy szép stabil kollekció boldog tulajdonosai. Olvassatok tovább és nézzétek meg az általam tesztelt három árnyalatot közelebbről is!

Az új Quick & Shine lakkok hozzák a szokásos ígéretet, mint a legtöbb lakk: csíkozódásmentes felvitel, gyors száradás 45 másodperces hatóidővel, precíziós ecset, intenzív, fényes finish vibárló színekkel. Az általam tesztelt színek közül (601 Alluring Blue, 204 Life in Pink, 403 Vibrant Purple) nem mindegyik hozta ugyanazt, mint ami a fenti leírásban olvasható, de voltak olyan elemek, amik egységesen hasonlóak voltak. Ilyen például az ecsete, ami egy jól használható, széles, lapos ecset, ezzel könnyedén eloszlatható a lakk a köröm felületén, de akár említhetném a vibráló színeket és a fényes finisht is, ezek tagadhatatlanul igazak mindhárom darabra.

Astor_Quick&Shine_alluringblue1

Astor_Quick&Shine_alluringblue2

A különbségek talán a legjobban az 601 Alluring Blue árnyalatnál jöttek ki. Ez egy gyöngyházfényű kékes zöld, nekem nem a személyes kedvencem valahogy ez az árnyalat, de el tudom képzelni, hogy másnak nagyon tetszeni fog. Színében emlékeztet egy régebbi She lakkra, így aki arról lemaradt, az most ezzel a darabbal bepótolhatja. A gyöngyházfény viszont azzal a hátránnyal jár, hogy iszonyatosan csíkozódik a lakk és lehetetlen egységesen eloszlatni. A teljes fedéshez pedig legalább 3 réteg kell.

Astor_Quick&Shine_lifeinpink1

Astor_Quick&Shine_lifeinpink2

A másik két szín, a 204 Life in Pink és a 403 Vibrant Purple mérföldekkel jobban viselkedik. A nevük becsapós, ugyanis az egyik nem pink, sokkal inkább egy semleges bogyó szín, a másik pedig nem “vibráló lila”, hanem egy sötétkék, ami hol lilára, hol kékre emlékeztet, nagyon különleges, ez a kedvencem. Ez a kettő krém finishű, de gyönyörűen el lehet teríteni őket, két rétegben tökéletesen fednek. Mindhárom lakk kicsit folyósabb (eléggé meggyűlt velük a bajom), így könnyen kifutnak a körömágyra, ugyanakkor valóban szupergyorsan megszáradnak, szinte koppanósra. A képeken pedig fedőlakk nélkül láthatjátok őket, ezzel is bizonyítva, hogy tutira fényesek.

Astor_Quick&Shine_vibrantpurple1

Astor_Quick&Shine_vibrantpurple2

Áruk, ha a Krémmánia oldaluk nem csal, 1200 Ft, ami egészen korrekt, de kedvezményesen biztos még csábítóbb lehet, főleg azoknak, akik szeretik az egyszerű, nem túl bonyolult lakkokat. Ebben a klassz, nyári időben most annyira nem érzem idevalónak ezeket a borongós, őszi színeket, de 2 hónap múlva biztos szívesen veszem elő, főleg a Vibrant Purple-t.

A termékeket a Coty Hungary Kft.-től kaptam tesztelésre, de ez a véleményemen nem változtat!

 Read along for the English version! >>>

There are brands, which nail polishes are as reliable as their makeup products. Well, Astor is just like that, and I think the new Quick & Shine polishes won’t make you dissapoint too, even if you’re a beginner or a hardcore nail polish collector.

The new  Quick & Shine polishes promise the same as other brands’: even, streak-free applicaton, dries quickly (in 45 seconds), have a precision brush, gives intense, high shine colours, However, I noticed some differences between the colours I’ve tested, because not all of them lived up to their claim, but fortunately I found some similarities too. Like their brush is really good in spreading the formula on the nails, and the colours are truly vibrant and high-shined.

The differences are very prominent in the case of 601 Alluring Blue. It’s between blue and green and has a pearlescent finish, which is my least favourite finish unfortunately, but I can imagine that there are girls who love it. This pearlescent finish comes with a very streaky application, it is immpossible to spread it evenly. It needs 3 coats for an opaque coverage.

The other two, 204 Life in Pink and 403 Vibrant Purple are way better than the previously mentioned. Their names are kinda tricky as the former one is not pink at all, rather than a neutral berry, and the latter one is clearly not as vibrant and purple as it claims, it’s rather a blurple with more blue. These have a cream finish, but it can be speard beautifully and covers in 2 coats. All of the shades are a little bit on the runnier side, so they quickly run out of the edge of the nails, however they dries super fast and shiny. I did not used any top coat while I took these pictures, so you can see how shiny they are.

These shades are definitely autumn colours, so I can imagine them wearing 2 months later, not now, but they are worth the money for those who like simple, easy nail polishes. 

Disclaimer: I received these items for review, but it did not change my opinion about them.

2 Comments

  1. A lila nagyon tetszik! El is gondolkoztam, hogy megveszem, pedig én nem vagyok jó véleménnyel az Astor lakkokról!

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked