BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Rihanna – B*tch Better Have My Money Music Video Makeup Look

Múlt héten robbant Rihanna legújabb videoklipje a “B*tch Better Have My Money” (röviden BBHMM), és mikor először végignéztem a közel 7 perces videót, már akkor tudtam, hogy muszáj elkészítenem a videó szembetűnő vad, vörös, grunge hatású sminkjét, így a hőség ellenére egy hétköznap délután nekiálltam elkészíteni. Részletes termékleírásért és további képekért kattints tovább!

Rihanna nem csupán egy, hanem többféle sminket is visel, de ezek közül csak a most bemutatásra kerülő látszódott a legjobban. Itt nem csak a szemeken, de az ajkakon is ugyanakkora hangsúly van, színeiben viszont egyáltalán nem üt el a kettő, mert mindegyik a vörös különböző árnyalatiban tündököl. Így a szememre intenzív vörös árnyalatok kerültek, az ajkamra meg sötétbordó rúzs. A szem eredetileg sokkal vizesebb hatású, de nem akartam a szemsminket elrontani egy csúszósabb ajakbalzsammal, így maradtam a szaténosabb fénynél. A videó látványvilága, pontosabban az öltözékek mind a 90-es évek grunge stílusát idézte, ami egyaránt a hajban és a sminkben is megmutatkozott, ezt próbáltam én is visszaadni a képeken és az utómunkán keresztül is. Ezért néhol túlexponált és tökéletlenek ezek a fotók, egy-két apró hibán kívül a bőrömön (mint ahogy eddig is) semmit nem javítottam, így minden szeplő, ránc és folt látszik.

Ez a lány ugyanis nem törődik azzal, hogy tökéletes legyen. Nem számít, hogy zsíros a haja, hogy túl erős a sminkje, hogy minden túl kontúros rajta, mert ő ezt szereti, és ezt hordja, erőlködés nélkül. Ez a smink a zabolátlanság tökéletes megtestesítője.

Last week Rihanna dropped an epic bomb with her new music video “B*tch Better Have My Money” (or BBHMM), and when I watched it for the first time the almost 7 minutes long short movie, I’ve already knew that I’m gonna do the story’s wild and fun burgundy red, grunge themed makeup. So despite the excruciatingly hot weather, I just went with it. 

In the video, Rihanna not only wore one specific, but several exciting makeup looks, however only the below shown was visible through the video. This look is both strong in the eye and lip game, but the colours are not clashing. So I used intensed, bright reds on my eyes and deep burgundy lipstick on my lips. The eye look is glossier, but I didn’t want to ruin the eyeshadow, so I just skipped that and stayed with the satin finish. The overall visual, mainly from the fashion side has a 90’s, grungy feel, which was showed in both hair and makeup, so I tried to give back this feeling through my pictures and post-production. That’s why some of the pics are overexposed and imperfect, and besides some small flaws, I did not corrected anything on my face, so you can see all the fine lines and spots.

Because this girl doesn’t care about perfection. She doesn’t bothered when her hair is greasy, her makeup is too strong, that everything on her face is very sharp, because she like the way it is, wearing all of this with ease. This makeup look is the perfect example of fierceness.

Rihanna_BBHMM_makeup_look6

Rihanna_BBHMM_makeup_look2

Rihanna_BBHMM_makeup_look

Rihanna_BBHMM_makeup_look4

Rihanna_BBHMM_makeup_look5

Arc // Face

 • Max Factor CC Cream – Natural & L’Oréal Infallible 24h foundation – 015 Porcelaine
 • NYX Blush – Taupe (as contour)
 • MAC Extra Dimension Bronzer – Aphrodite’s Shell
 • MAC Beauty Powder – Summer Opal (as highlighter)

Szem // Eyes

 • Milani Eyeshadow Primer
 • Maybelline Color Tattoo – Metallic Pomegranate
 • Catrice Coolibri Eyeshadow Pen – Exotica
 • Sleek i-Divine Eyeshadow palette – Circus (red eyeshadow)
 • KIKO Street Fashion Eyeshadow palette – Addictive Song (aubergine purple in crease)
 • Morphe Singe Eyeshadow – Cream Puff, Mysterious (on the middle of eyelids)
 • Urban Decay 24/7 Glide On liner – Perversion
 • L’Oréal Volume Million Lashes So Couture mascara

Ajkak // Lips

 • MAC Lipstick – Living Legend
 • MAC Lip pencil – Burgundy

2 Comments

 1. annyira, de annyira kedvet kaptam hozzá én is, bár szerintem ez abszolút nem az én karakterem :D de neked szuperül áll ;)

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked