BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Coloured Raine Matte Lip Paints – Sugar & Marshmallow

Több mint egy éve tart a matt, folyékony ajakrúzsok őrülete, és én csak most jutottam el odáig, hogy megkaparintsam az Insta beauty közösség egyik legdicsőítettebb márkájának darabjait, a Coloured Raine Matte Lip Paint ‘Sugar’ és ‘Marshmallow’ árnyalatokban. Bár matt rúzsokat próbáltam már, ezek mégis teljesen más tulajdonságokkal rendelkeznek és elmondhatom, hogy az egyik legtökéletesebb matt rúzsok, amiket valaha próbáltam!

ColouredRaine_LiquidLipsticks_MarshmallowSugar_nagy

Mit imádok a legjobban bennük? Azt, hogy az elsőre folyós állag a felvitel után tökéletesen, hibátlanul mattra szárad. Nagyon könnyű velük dolgozni, és gyönyörűen lehet rétegezni őket, hiszen nem lesz foltos vagy felemás az ajak, ha több rétegben visszük fel rá a festéket. Gyorsan szárad, de mind a száradás előtt és után ragadós érzetet egyáltalán nem hagy maga után, az ajak felszíne tökéletesen sima és selymes marad, nem szárít. Olyan érzés, mintha nem is lenne rajta semmi.

ColouredRaine_LiquidLipsticks_MarshmallowSugar_2

Formulára totálisan más, mint a Lancôme Absolue Velours vagy a Bourjois Rouge Edition Velvet ajakrúzsok: sokkal folyósabb, lágyabb festékkel dolgozhatunk, amelyek nem csak “habizti” matt, de tényleg totálisan matt hatást eredményeznek. Olajosabb ételek megkoptatják ezeket a darabokat, de egyébiránt tökéletesen evés-, ivás-, és csókállóak, olyannyira, hogy a szokásos napi 3-4 utánfestés után, nekem maximum 1-2 ráfestés kellett a nap folyamán! Micellás vízzel képtelenség őket lemosni, viszont egy jó olajos lemosó maradéktalanul leoldja őket. Az én olvasatomban pedig egyszerűen tökéletesek!

ColouredRaine_LiquidLipsticks_MarshmallowSugar_4

ColouredRaine_LiquidLipsticks_MarshmallowSugar_3

Amit viszont nem szeretek benne, az a csomagolása. Egyszerűen annyira gagyi, bóvli műanyagba csomagolták ezeket a rúzsokat, hogy borzalmas. Az applikátor mondjuk egészen jól kezelhető, de valahogy az az érzésem, hogy hamarosan megadja magát, és el kezd összegyűlni és kifolyni a tubusból a festék valamilyen oknál fogva. Persze ne így legyen, de ettől eléggé tartok. Nem értem, hogy a csomagoláson miért spóroltak annyit, ekkora forgalommal, mint amit generálnak nap, mint nap az eladásaikból, bőven megtehették volna, hogy újragondolják a csomagolást és egy kicsit szebbé és biztonságosabbá alakítják azt.

ColouredRaine_LiquidLipsticks_MarshmallowSugar_5

ColouredRaine_LiquidLipsticks_MarshmallowSugar_6_Sugar
Sugar: Nude – Slightly peachy with warm undertone // Enyhén barackos szín, meleg alaptónussal
ColouredRaine_LiquidLipsticks_MarshmallowSugar_6_Marshmallow
Marshmallow: Nude grey brown, taupe-y with netural undertone // Szürkés barna taupe, semleges alaptónussal

Ezt leszámítva imádom ezeket a folyékony rúzsokat, és tuti kipróbálom még más márkák darabjait is (most a Jeffree Star és az Anastasia Beverly Hills hasonló termékeiért ácsingózok). A Coloured Raine Matte Lip Paintek egyébként egyenként $16.50-ba kerülnek, ($8.99 a postaköltség) ezért pedig 4 g festék jár, a rúzsok mindegyike pedig parabén-, és gluténmentes, nem tesztelték őket állatokon és vegánok is.

Read along for the English version >>>

It’s been a year since the ‘matte liquid lipstick’ craze started, but I haven’t jumped on the bandwagon until now. Today I’m gonna show you the Insta community’s most praised brand’s best products, Coloured Raine’s famous Matte Liquid Lip Paints in ‘Sugar’ and ‘Marshmallow’. Though I’m an avid fan of matte lipsticks, these are very different from the ones I used to know, and I can tell you, I am absolutely in love with them!

What I like the most in these gems? After the first application, they dry completely into matte, though the formula is very runny. They are very easy to work with, also can be layered beautifully as thesy won’t leave the lips patchy. Quickly dry, but don’t feel sticky neither before nor after application, the surface of the lips is left with a silky and smooth texture, it feels like there’s nothing on it. The formula differs heavily from Lancôme Absolue Velours’ or Bourjois Rouge Edition Velvet’s lipsticks. It is runnier, silkier, and the coverage is opaque and true matte. Food with heavy oils can destroy the applied lipstick, but those without this ingredient can’t, these babies are foodproof, drinkproof and kissproof. They are so durable, that I only needed to reapply once during the day! A simple micellar water can’t cause any harm on them, so it is suggested to use some waterproof makeup remover when they are needed to be removed. These lip paints are truly incredible and perfect, in my humble opinion!

However, what I don’t like about it, is the packaging. It’s a simply cheap plastic, which is horrible to look at it. The doe foot applicator is easy to use though, but the allover packaging is ridiculous and I have a fear that the paint will gunk up and flood out of the tube. I hope it won’t happen. I really can’t understand, why would this very popular brand, which has at least hundred orders daily, save on a nicer packaging to make their products safer to use and prettier. 

Besides this, I love-love-love these lipsticks and I’m pumped up to try out other brands’ similar products (mainly from Jeffree Star and Anastasia Beverly Hills). Coloured Raine Matte Lip Paints cost $16.50 (with $8.99 shipping cost to Europe, for other rates, CLICK HERE) with 4 g product in it. They’re paraben, cruelty and gluten free, also vegan!

 

0 Comments

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked