BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

AVON Newbies – Precious Shells Quad and Golden Nude Eyeliner

Júliusban ismét szuper sminkújdonságokkal rukkol elő az AVON, én pedig nem állhattam meg, hogy rögtön le ne csapjak két szuper darabra a kollekcióból. Most a legújabb négyes szemhéjpúder palettáról, a ‘Precious Shells’-ről és az AVON Glow nyári sminkcsaládjának egyik darabjáról, a ‘Golden Nude’ kétvégű szemceruzáról olvashattok.

AVON Négyes Szemhéjpúder paletta – Precious Shells

AVON_Precious_Shells_quad

Két, óceán ihlette paletta kapott helyet a következő katalógusban, melyekből az egyik (Underwater Paradise) inkább az élénk tengerszíneket testesíti meg, míg a másik, a most bemutatásra kerülő  ‘Precious Shells’ paletta a visszafogottabb vonalat képviseli. Csomagolásra semmi extra, ugyanaz a megszokott fekete, fényes műanyag, maximum a papírcsomagolás az, ami érdekes lehet, hiszen most a fekete helyett, tengerkék színű háromszögek borítják el. Kár, hogy ez a mintázat a paletta tényleges borítására nem került, mert egyébként nagyon szép. Viszont öröm az ürömben, hogy a szemhéjpúderek kinézete kapott egy kis átalakítást, ugyanis itt nem pusztán számozva sorakoznak, hanem cuki sellőpikkely mintázatot kaptak.

AVON_Precious_Shells_quad

 A paletta négy színt tartalmaz: egy zöld és rózsaszínben irizáló csontszínt, egy szürkés tónusú fénylő aranyat, egy matt hatású sötét árnyalatú, piszkos kéket és egy duokróm kékesen fénylő rozsdabarnát, ami teljesen olyan, mint a MAC Blue Brown pigmentje – az alapszín a barna, de a fényben kékes irizálása van a púdernek. Sajnos a képeim nem adják jól vissza mennyire csodálatosan néznek ki ezek a púderek.


AVON_július5AVON_július4

Legnagyobb meglepetésemre nem csak a külcsín, de a belbecs is szépen muzsikált. Ezekhez a darabokhoz elengedhetetlen egy ragacsosabb alap, mert anélkül teljesen eltűnnek a szemhéjról és egyáltalán nem jön át a színek csillogása és irizálása, így aki nem eszerint használja ezeket a púdereket, az eléggé csalódni fog. Továbbá egy ragadósabb szemhéjpúder bázis fokozhatja a tartósságukat is, mert ez a lazább, nem olyan telt és pigmentált textúra hajlamos idővel szépen eltűnni a szemhéjról. A ragacsos alapon viszont remekül kiemelkednek a színek effektjei és az intenzitásuk is fokozható ezáltal. A felvitelnél egyik sem pereg (a sötét árnyalatok sem), ami valóban óriási pozitívum egy AVON szemhéjpúdernél! Összességében ez egy jól kombinálható kis termék, ami akár a hétköznapokon, akár alkalmakra is könnyedén használható.

AVON_július6

A paletta a júliusi katalógusban most 1849 Ft-ba kerül akciósan. Normál áron 2499 Ft.

AVON Glow kétvégű szemceruza – Golden Nude

AVON_július7

Szerintem ezer éve vettem AVON szemceruzát, akkor is a Supershock gél állagú darabokért voltam teljesen oda, nem véletlenül lett közönségkedvenc. Viszont a nyári kiadású Glow kollekcióból eddig semmit nem birtokoltam. Ugyanakkor ez a kétvégű szemceruza izgatta a fantáziám, hiszen ceruza fronton arany színű darabbal még nem volt.

AVON_július8

AVON_július9

A ceruza egyik végében egy inkább rezes, mintsem arany, a másik végében egy rózsaarany szín található. Első használatra eléggé megijedtem, mert keménynek éreztem a ceruzát a bőrömön, de mikor bejárattam egy kicsit a kézfejemen, a szemen kipróbálva már gördülékenyen siklott mindkét fele. Az egészen halványtól az intenzív fedésig lehet építeni mindkettőt, és gyönyörűen mutatnak (főleg barna bőrön), bár a tartósság hagy némi kívánnivalót maga után, de ezt nem tartom akkora hibának, hiszen nem vízálló ceruzának lett beállítva ez a darab.

AVON_július10

A kétvégű szemceruza 899 Ft akciósan a júliusi katalógusban. Normál ára: 1398 Ft.

Nektek hogy tetszenek? Mi volt a legutóbbi kedvenc AVON-os szerzeményetek?

4 Comments

 1. Wow ez a cerka! Jaj minek kell neked ilyeneket mutiznod, amikor itt van a legújabb Avon katalógus az asztalomon… :D
  Legutóbb a Jázminos testpermetet rendeltem meg 500.- Ft-ért…valami bődüleseten finom! Igaz nem Olyan tartós, de ennyi pénzért kit érdekel hogy hányszor fújom magamra…
  A Pupa bolt előtt sem szabadna járkálnom, ott is elhoznám az összes ilyen szemcerkát… :D

  • Ne hari, mondhatni ez szakmai ártalom… ;) Én is imádom az AVON-os testpermeteket, pedig nagyon régen volt már tőlük olyanom, de legutóbb most én is beruháztam egy cseresznyevirágos darabba!

 2. Juuu nagyon szép a paletta. :) Már nagyon várom, hogy hozzám megérkezzen az underwater paradise. Milyen szemhéjalapot használsz hozzá?
  A szemceruza színe is nagyon tetszik. Szerinted tusvonalként mennyire állná meg a helyét?

  • Szia :) Én általában a Milani Eyeshadow Primert használom, de a Too Faced Shadow Insurance bázissal jobban tapadt :) Az Artdeco szemhéjbázisa is szerintem megfelel erre az alkalomra! A szemceruza szerintem tusvonalként önmagában nem igazán tartós (kivéve ha jól alá van primerelve + kombinálva más arany színű cerkával/tussal), kiemelésre, vagy más szemhéjpúder felé viszont tökéletes.

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked