BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

NEW IN – S.he Stylezone 2015 Spring

Párszor már volt szerencsém tesztelni a dm Magyarország jóvoltából mind az Alverde, mind a S.he termékeket, de be kell vallanom őszintén, egyik sem vett le úgy a lábamról, mint a most bemutatásra kerülő darabok. Ugyanis a 2015 tavaszi szortiment fenomenálisanbrutálisanjóra sikeredett! Az újdonságok között jószerével alapdarabok kaptak most helyet, így a márka mostantól szemhéjpúder alappal, szemöldökformázó géllel, szemöldökformázó szettel, Smokey applikátoros szemceruzával és egy Indián szemceruzával lett gazdagabb.

She_2015_spring7

She_2015_spring6

She_2015_spring8

Szemhéjpúder alapozó

Most már bátran kijelenthetem: ez az egyik legjobb drogériás szemhéjalap amivel eddig találkoztam! Tökéletesen kiállta a nálam a próbát, bár én kicsit más szempontokat néztem, ugyanis nem azt figyeltem, hogy 24 óráig tökéletes marad-e vele a sminkem, sokkal inkább azt, hogy egy 8-9 órás munkanapot kibír-e. Erre pontosan azért volt szükség, mert szerintem nem életszerű vagy legalábbis nagyon ritka, hogy valaki reggel 6-tól hajnali 3-ig talpon legyen, munkából buliba menjen anélkül, hogy felfrissítette volna a sminkjét. :)

Pont ezért én inkább azt néztem, hogy ha munkába megyek, akkor a nap végéig kitart-e. A tapasztalataim szerint nagyon szépen teljesített, mikor hazaértem akkor gyűrődött meg egy picit, de egyáltalán nem volt vészes, a 8-9 órát simán kibírta, plusz egy véletlen sminkben tornázást is szépen átvészelt. A színe sötétebb a bőrömnél, kicsit sárgásabb, de szépen, láthatatlanná el lehet dolgozni, az applikátoros csomagolásnak köszönhetően rendkívül egyszerű használni, a formula pont annyira ragacsos, hogy a festék beleragadjon és szépen el lehessen rajta dolgozni. Ha még most ismerkedsz a szemhéjpúder alapozókkal, akkor ruházz be erre a darabra! Hidd el, nagyon megéri, hiszen csak 999 Ft-ba kerül, a Joy napokon (május 7-8-9.) pedig 50% kedvezménnyel vásárolhatsz meg kupon ellenében 1 darab S.he Stylezone terméket!

She_2015_spring9

She_2015_spring10

She_2015_spring11

Szemöldökformázó gél & szemöldökformázó szett

Másik nagy-nagy kedvencem ez a két darab. A szemöldökformázó gél hihetetlenül masszív, úgy helyrerakja a szemöldök kusza szőreit, mintha hajspray-vel rögzítettem volna őket. A szemöldökformázó szett pedig annyira hozzám nőtt, hogy napi szinten használom. Két szín található a kompaktban: egy világosabb szürkés barna és egy sötétebb. Imádom, hogy végre nem sárgás árnyalatú barnákat tettek bele, hanem igazán használható és könnyen keverhető színeket, amik egyáltalán nem porolnak és gyönyörűen kitelítik a szemöldököt. A hozzá tartozó kis kétvégű applikátor teljességgel használhatatlan, na de egy tömöttebb, rövid szőrű ecset könnyedén tudja helyettesíteni.

She_2015_spring3

She_2015_spring4

She_2015_spring5

Smokey applikátoros szemceruza & Indián szemceruza

Igazából ez a két termék a leggyengébb láncszem a kollekcióban, hiszen nem adnak semmivel sem többet (nem vízállóak), mint más egyszerű, hétköznapi szemceruzák. A Smokey applikátoros szemceruza különlegessége, hogy – ahogy a neve is mutatja – egy kis szivacsos applikátor kapott helyet a ceruza végén, ami arra szolgál, hogy az egyébként kicsit zsírosabb formulájú festéket, könnyebben el lehessen dolgozni a szemen, így varázsolva füstös hatást annak. Formára és állagra is nagyon hasonlít ez a darab a NYX Jumbo Eye Pencil ‘Black Bean’-jére, ami nagyon krémes és fényes hatású, és ahogy annál is, ennél is a formulának köszönhetően jól ragad bele a szemhéjfesték. Viszont a hátulütője, hogy nem tartós egyáltalán. Ugyanakkor az Indián szemceruzához képest sokkal jobban teljesít.

Sajnos számomra az Indián szemceruza (amiről nem tudom, hogy miért ezt a nevet kapta) egy kisebb mellélövés. Egyszerű, hétköznapi ceruzának jó, de igazából semmi extra nincs benne, a vízvonalon se mutatkozik intenzívnek. Kezdőknek egy teljesen használható darab, egészen addig, amíg le nem kopik a vékonyabb része, utána már kínszenvedés lesz egy vékony, éles vonalat húzni vele. Nem szeretem ezeket a darabokat, én inkább a jól megszokott ceruza formánál maradok.

A termékek mindegyike megtalálható a S.he állvánnyal ellátott dm üzletekben.

 Ti melyik darabot próbálnátok ki szívesen?

 

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked