BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Lipstick Faves For Spring (and Glamour Days!)

Most, hogy már nyakig vagyunk a tavaszban (és holnaptól indulnak a Glamour-napok is, juhúú!), úgy gondoltam, hogy megosztom veletek a kedvenc tavaszi rúzsaim, amik után mostanában a leggyakrabban nyúlok. Ezeket a darabokat szerintem még nem mutattam se itt, se az előző blogon, és mivel külön posztot egyiknek sem terveztem, ezért úgy gondoltam, hogy egy poszt keretein belül ismertetem meg őket veletek. Van olyan köztük, amit régebb óta, de olyan is, amit csak nemrég kezdtem el használni, de a közös mindegyikben, hogy frissek, üdék és természetesek, így a hétköznapok forgatagában remek választásnak bizonyulnak.

Dior Addict – Lip Glow

lipstick_league_dior_lipglow

Sok helyen látom, hogy mennyien odavannak a Nuxe Réve de Miel ajakápolójáért és én csak értetlenül nézem ezt a rajongást, mert az én szívemet más rabolta el. A Dior Lip Glow ajakbalzsamára már régóta fájt a fogam, míg a tavalyi párizsi kiruccanásunkon meg nem leptem magam ezzel a darabbal. Az első használat óta imádom, hiszen gyönyörű, természetes színt ad, remekül hidratál és szuper tartós is, így nagyon gyorsan a kedvenc ajakbalzsamommá avanzsálódott! A Color Reviver technológiának segítségével, az ajak nedvességtartalmára reagálva azonnali rózsás színt kölcsönöz, az aktív összetevői, mint a vad mangó vagy a luffa cylindrica pedig puhává teszik, így védik és ápolják az ajkakat. Eddig egy univerzális árnyalatban volt kapható, most már a rózsaszín után egy korall színnel is gazdagodni fog a Dior kínálata.

Ára: kb. 10 000 Ft

Maybelline Colorsensational – 140 Juicy Bubblegum

lipstick_league_maybelline_colorsensational_juicy_bubblegum

Szintén párizsi szerzemény, csak később jöttem rá, hogy itthon is kapható. Azt imádom benne, hogy a csillogó, sokszor nyanyás Maybelline rúzsokhoz képest mennyivel modernebb, fiatalosabb ez a darab. A színe egy kékesebb tónusú, ahogy a neve is elárulja “rágógumi rózsaszín”. Krémes és fényes finishű és szerencsére egy szemernyi csillám nincs benne, egy aranyos, üde szín munkába, buliba vagy bármilyen eseményre.

Ára: kb. 2500 – 3000 Ft

Guerlain Rouge G – 77 Géraldine

lipstick_league_Guerlain_RougeG_geraldine

Ultrakrémes, meleg árnyalatú rózsaszín, az ikonikus Rouge G vonalból. Gondolom mondanom sem kell, hogy a tokja lélegzetelállítóan szép és praktikus… lenne, ha nem maradna rajta minden ujjlenyomat meg nem lenne ilyen bumszli. A rúzs maga ennek ellenére fenomenális. Pigmentált, krémes, fényes és ápol, mindezt egy személyben. Ha egy igazi különlegességre szeretnél költeni a következő 3 napban a Glamour-napokon, akkor erre a darabra érdemes!

Ára: kb. 10 000 – 12 000 Ft

 

Chanel Rouge Coco – 410 Catherine

lipstick_league_chanel_catharine

2015-ben megújult a Chanel Rouge Coco formulája, amitől még lágyabb, krémesebb lett, így könnyű, kényelmes viseletet biztosít az ajkaknak. A 6 színpaletta összesen 29 árnyalatot tartalmaz, ezek közül pedig a Dovex Kft, jóvoltából Catherine került az én tulajdonomba. A rúzs egy nagyon kellemes, barackos nude, ami lágyan siklik az ajkakon és visszafogott színt kölcsönöz nekik. Ideális darab bármilyen alkalomra, viszont az építhetősége hagy kivetni valót maga után,  hiszen eléggé beleül az ajkak ráncaiba, így nem is javasolnám, hogy csak az intenzív színe miatt vegye meg bárki is ezt a darabot. A kollekció többi tagja között van rengeteg, sokkal jobban építhető árnyalat, ezek közé a Catherine nem tartozik, de nem is ezért szeretem. Azért szeretem, mert pont annyi színt ad, amennyivel már üdévé varázsolja az arcom a rosszabb napjaimon is.

Ára: kb. 10 000 Ft

Bourjois Rogue Edition 12 heures – 32 Rose Vanity

lipstick_league_bourjois_rouge_edition_12heures_Rose_vanity

Nem tagadom, imádom a matt rúzsokat, és a Bourjois most nagyon tudja, hogy hol tud engem megfogni. A Rogue Edition rúzscsalád már bizonyította nálam, hogy tökéletes, és a Rouge Edition 12 heures (a Rouge Edition Velvet kis tesója) sem cáfolt erre rá. A kékes tónusú, selyemfényű Rose Vanity fantasztikusan építhető, nem szárít és nem mászkál el, nem is ül bele a ráncokba, ráadásul ha az olcsó, matt rúzsok kínálatát nézzük Magyarországon, akkor ár-érték arányban is verhetetlen. Ha jól tudom, 6 árnyalatban kapható, de azt hiszem szeretnék  még magaménak tudni legalább még 5 darabot a termékcsaládból ;)

Ára: kb. 3500 Ft

 

Bourjois Rouge Edition Velvet – 10 Don’t Pink of It!

lipstick_league_bourjois_rouge_edition_velvet_dontpinkofit

…és ha már Bourjois, akkor álljon itt még egy darab, most a népszerű Rouge Edition Velvet vonalból. A Bourjois nálam magasan viszi a pálmát, ha rúzsokról van szó, mert eddig sosem csalódtam benne. Vagyis csalódtam, mert a Rouge Edition Velvet Grand Cru-m totálisan használhatatlan lett valamilyen oknál fogva, amitől nagyon szomorú vagyok, mert az volt a kedvenc sötétvörös rúzsom. Aztán nem olyan régen belebotlottam az új kiadású, rózsás árnyalatú Rouge Edition Velvet darabokba, azok közül is a Don’t Pink of It-be, amibe menten belezúgtam. Ez az igazi, Kylie Jenner féle szín, egy barnás-piszkos rózsaszínes nude, makulátlanul matt és végtelenül tartós. Mostanában ő nagy-nagy favoritom, nem lehet rólam lerobbantani, még alváshoz is ezt hordanám :D Kihagyhatatlan darab, kötelező tagja a Glamour-napi zsákmánynak!

Ára: kb 3500 Ft

A végére pedig hagytam nektek egy képet az árnyalatokról egymás mellett, hogy még nehezebb legyen a döntés:

lipstick_league2

Nos, ki melyikre csapna le a következő 3 napban?

 

English version is coming soon >>>

0 Comments

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked