BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Zoeva Rose Golden Complete Eye Set Review

Csapjunk a közepébe! Ha egyetlen egy, igazán jó ecsetkészletre szeretnétek költeni a pénzeteket, akkor most megismerhetitek azt, amelyik biztosan nem fog nektek csalódást okozni. A Zoeva ugyanis eddigi ismereteim szerint ezerszer lekörözi a legtöbb ecseteket forgalmazó márkát. Persze, nyilván vannak még ennél is jobb és drágább brandek, gondolok itt a MUFE-re, a Suqqura, a Hakuhodora vagy a Cozettere, de ha az ár/érték arányt nézem a középkategóriás ecsetek között, akkor a Zoeva kiemelkedik a versenytársai közül. Én már egy ideje nem szűkölködöm az ecsetekben, de úgy éreztem, hogy a szemsminkekhez használt ecseteim még mindig nem adnak egy komplett választékot számomra, így hosszas gondolkodás után, majd végül NikkieTutorials hatására, megrendeltem a Zoeva Rose Golden Complete Eye szettet.

Zoeva_RoseGolden_Complete_Eyes_set_2

Ha összehasonlítom ezt a Sigma “The Perfect Blend Kit”-tel, akkor csak azt látom, hogy ég és föld a különbség. A Sigma számomra mindig vegyes érzelmeket kelt bennem, hiszen egyrészt sok jó (Sigmax kabuki ecsetek), de ugyanennyi rossz tapasztalatom is van a termékeikkel (a púder és pirosító ecsetük rettentően silány minőségű). A “The Perfect Blend Kit” 6, szintetikus szálakból álló ecsetet tartalmaz $79-ért (kb. 18 800 Ft), amik egy kivételével, és talán így hosszabb idő távlatában mondhatom, hogy az egyik darab kicsit karistolja a szemem érzékeny bőrét, de ezt leszámítva tényleg szuperül működnek és nagyon jól kihasználhatóak, . Ezzel szemben a Zoevára komolyan nem tudok rosszat mondani.

A Zoeva Rose Golden Complete Eye szett 12, a szemsmink kialakításához nélkülözhetetlen ecsetből áll, amik vegyesen természetes illetve szintetikus szőrből készültek. Tényleg rendkívül jól lefedi az igényeket, nem beszélve arról, hogy mindez 65€-t kóstál, ami durván átszámolva 19 000 Ft. Mind a szintetikus, mind a természetes szőrrel készült darabok puhasága kiemelkedő, eldolgozni velük a szemhéjpúdereket egy álom, a precíziós ecsetek pedig a legeldugottabb helyekre is beférnek a szemem sarkainál. Mindezeket gyönyörű, rózsaarany, fém nyak és matt, sötétbarna fanyél öleli körbe, a kollekció pedig egy elegáns, szintén rózsaarany színű, fém cipzáros neszesszerben érkezik, amibe tökéletesen belefér nem csak ez, de bármely átlagos méretű ecset, így utazáshoz is könnyen magunkkal vihetjük őket.

Zoeva_RoseGolden_Complete_Eyes_set_5

A kollekció az alábbi darabokat tartalmazza:

 • 142 Concealer Buffer: Korrektor felvitelére és eldolgozására. Erre eddig a MAC 217-es ecsetét használtam, de ez ezerszer szebben és jobban végzi a dolgát. (szintetikus szőrből)
 • 224 Luxe Defined Crease: A szemhéjpúder lágy eldolgozására a szemhéjráncban. (természetes szőrből)
 • 226 Smudger: A rövid sörtéknek köszönhetően a szempillatőben gyerekjáték vele a szemhéjpúder elsatírozása. (szintetikus szőrből)
 • 227 Luxe Soft Definer: A MAC 217-es tökéletes mása. A szemhéjpúderek eldolgozására ajánlott. (természetes szőrből)
 • 228 Luxe Crease: Hegyesebb végű, de tömött ecset, szintén satírozásra. (természetes szőrből)
 • 230 Luxe Pencil: Apró fejű, hegyes végű ecset (természetes szőrből), a szempillatőben lévő szín elsatírozására illetve éles kontúr kialakítására. (természetes szőrből)
 • 231 Luxe Petit Crease: A szemhéjráncban lévő szín satírozására és kiemelésére. Ez sokkal tömöttebb és hosszabb fejű, mint a Luxe Pencil. (természetes szőrből)
 • 234 Luxe Smoky Shader: Klasszikus, lapos fejű ecset a szemhéjpúder felvitelére. (természetes szőrből)
 • 237 Detail Shader: Apró fejű, lapos ecset a precizitásért. Szemzugban kiváló. (természetes szőrből)
 • 315 Fine Liner: Tusvonal illetve apró részletek kialakítására való ecset. (természetes szőrből)
 • 317 Wing Liner: Ferdén vágott ecset, ami akár tusvonal húzására vagy szemöldök formázásra is alkalmazható. (szintetikus szőrből)
 • 322 Brow Line: Szemöldök formázására szolgáló ecset. Szerintem nem ad elég precizitást, de a szempillatőben gyönyörű munkát végez, mint satírozó. (szintetikus szőrből)

Zoeva_RoseGolden_Complete_Eyes_set_3

Zoeva_RoseGolden_Complete_Eyes_set_4

Hogy mi a verdikt? Az, hogy szerintem ez a legjobb szemrevaló szett, amivel eddig találkoztam. 12 ecsetet tartalmaz, de nincs olyan, hogy egy bizonyos szemsmink ne legyen elkészíthető velük, mindegyik darabja fantasztikusan kihasználható. Árban egy szinten mozog a Sigma szemre való szettjeivel, de messze jobb teljesítményt nyújt és ugyanezért a pénzért, többet is ad pusztán 6 ecsetnél. Nem mellesleg pedig a kidolgozása is elképesztően szép, valóban azt a luxus érzetet adja, amit ígért.

Ha érdekelnek titeket a Zoeva ecsetkollekciói, nézzétek meg a legújabb Rose Golden Vol 2. szetteket ITT és ITT, illetve a sminktermékeknél is szemezgethettek a szemhéjpúderek, pigmentek, műszempillák, rúzsok illetve a pirosítók közül.

 

Read along for the English version >>>

Let’s start from the middle: If you want to spend your money on one brush set only, then now you can get to know the one, which you won’t regret. As far as I know, the Zoeva brushes are the best in its category’s competitor brands. Yes, there are other brands with more expensive and maybe better quality brushes, like the MUFE, Suqqu, Hakuhodo or the Cozette ones, but if I observe the price/value ratio in the mid-range brushes, then Zoeva is far more prominent from its competitors. I’m not in short of brushes long time ago, but I felt that I don’t have the perfect set of eye brushes, so after a long thinking and NikkieTutorials‘ praise, I ordered the Zoeva Rose Golden Complete Eye set.

If I compare it to the Sigma “The Perfect Blend Kit”, then I definitely see the difference between the two. Towards Sigma, I have mixed feelings, as it has the best and the worst quality brushes, and I can’t decide whether I love or hate the brand. The “The Perfect Blend Kit” consists of 6 syntethic brush for $79. From the 6, 2 is uncomfortable to use, but the other ones are rwally great. However, I couldn’t say any bad words on Zoeva.

The Zoeva Rose Golden Complete Eye set has 12 brushes, which are essential for creating an eye look. The kit comes with both, high quality natural hair and synthetic taklon hair, and covers every need when it comes to eye brushes, and the set costs 65€ (app. $68). Due to the mixed hair types, blending the shadows is a dream, and the precision brushes are doing their thing very well, finding their ways to the hardly reachable places of the eyes. All of this comes in beautiful rose gold ferrules and matt handles, moreover, the whole collection arrives in a leather like, brown clutch, which due to its size is a great way to pack your kit and travel with.

The collection consists of the following brushes:

 • 142 Concealer Buffer: Apply and blend concealer (synthetic hair)
 • 224 Luxe Defined Crease: Lightly blend eyeshadow in the crease (natural hair)
 • 226 Smudger: Blend eyeshadow and eyeliner along the lash line (synthetic hair)
 • 227 Luxe Soft Definer: Softly blend and smooth eyeshadow (natural hair)
 • 228 Luxe Crease: Blend eyeshadow easily and professionally (natural hair)
 • 230 Luxe Pencil: Apply and smudge eyeshadow and eyeliner (natural hair)
 • 231 Luxe Petit Crease: Accentuating and blending in the crease (natural hair)
 • 234 Luxe Smoky Shader: Apply and blend eyeshadow for a smoky eye effect (natural hair)
 • 237 Detail Shader: Detailed and precise application of eyeshadow (natural hair)
 • 315 Fine Liner: Create fine delicate lid lines with cream eyeliner (natural hair)
 • 317 Wing Liner: Detailed eyeliner strokes and a perfect wing (synthetic hair)
 • 322 Brow Line: Apply eyebrow products for expressive brows. I find it difficult to use for my brows, but its perfect for the smudging shadow on the lash line. (synthetic hair)

So what’s the verdict? The truth is, this is the perfect kit I’ve ever tried. The 12 brushes are extremely high quality, all of them are very useful when it comes to eye makeup. Comparing to the Sigma “The Perfect Blend Kit”, its cheaper and contains more bruches too. Not to mention the whole packaging has a luxurious touch, which makes it more desireable.

If you are interested in the Zoeva brush sets, then check out the newest Rose Golden verisons HERE and HERE, and also take a look at the brand’s eyeshadow palettes, pigments and false lashes, not to mention the lipsticks and blushes.

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked