BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Rihanna W Magazine Cover Inspired Makeup Look

Mikor megláttam Rihannaról ezt a fotót a W Magazine legújabb számának címlapjáról, azonnal tudtam, hogy meg kell csinálnom magamon is ezt a gyönyörű sminket. Nem egy univerzális sminkről van szó, hiszen keveseknek állnak jól a rezes árnyalatok, még inkább a fénylő sötétbarna ajak hozzá, de én szeretem ezeket a kihívásokat, és pláne az ilyen izgalmas sminkeket.

Rihanna_mup_Wmag2

A fenti leírásnak megfelelően sárgás tónusú barnát használtam a mélyítővonalban, arany púdert a belső szemzugban, szilva színt, majd narancsos-rezes fénylő szemhéjpúdert a szemhéjam egészén, a vízvonalam és az alsó szempillatövet pedig melegbarna ceruzával húztam ki. Rihanna sminkje inkább aranytónusba hajlik és rendesen van rajta bronzosító és púder is, így én is ebbe az irányba mentem el: a bronzosítást követően barackos pírt tettem az arcom almácskáira, kontúroztam egy kicsit, végül aranyfényű szemhéjpúderrel emeltem ki az arcom legmagasabb pontjait. Végezetül a fénylő barna ajkakat kétféle ceruza ötvözetéből készítettem el: egy szürkés barnával satíroztam be az ajkam egészét, egy melegbarnával megadtam az ajak dimenzióit, ezután jöhetett egy szürkésbarna és egy fénylő rúzs, végül pedig az arcomnál használt aranyfényű szemhéjpúdert tapogattam fel.

Rihanna_mup_Wmag3

Rihanna_mup_Wmag4

Sajnos az arc bronzosítása és árnyékolása nem jön át a képeken, úgy néz ki ezt is még gyakorolnom kell, mert valamiért elvesznek az arcomon a színek. Viszont a végeredmény nagyon dögös lett, nem feltétlenül hordható a hétköznapokon, de szórakozásnak remek volt. :)

Nektek hogy tetszik?

Termékek //Products:

Arc // Face:

 • KIKO Mat Base primer
 • YSL Le Teint Touche Éclat – 20 Beige Rosé
 • MAC Aphrodite’s Shell bronzer
 • NYX Taupe blush
 • MAC Ocean City blush

Szemek // Eyes:

 • Milani Eyeshadow Primer
 • KIKO Addictive Song palette
 • Sleek Monaco palette – Sunset, Bamboo
 • Urban Decay Naked palette – Half Baked
 • Lancôme Le Crayon Khol eyeliner – Brun
 • Maybelline Lash Sensational mascara

Ajak // Lips:

 • MAC Stone lipliner
 • Lancôme Le Crayon Khol eyeliner – Brun
 • MAC Styled in Sepia lipstick
 • MAC Viva Glam Rihanna 2
 • KIKO Addictive Song palette – Gold shadow

 

Read along for the English version >>>

When I saw Rihanna’s newest W Magazine cover look, I totally fell in love and decided to play a little bit with it. This is not a universally flattering makeup as only a few can pull of this bronzed eyed – brown lip duo, but I love a good challenge.

Based on the description above, I used a warm brown in the crease, gold shadow in the inner corner, then plum and bronze colours on the whole lid area. I highlighted the waterline with a warm brown pencil as well as the lower lashline. Rihanna’s makeup is rather on the bronzy side, so I used as much bronzer as my very pale face could bear, contoured it and also put on some orange blush, then highlighted the high points on my face with a golden eyeshadow. Finally the lips: I used two brown toned pencils to give colour and dimension to my lips, not to mention I applied a taupe lipstick with a lustre finish one too. At last, but not least, I tapped the same gold shadow on top of everything to give them a nice glow.

Unfortunately, the pictures don’t give back how heavily I used bronzer and contour, I guess I need to learn a lot more about photography. However, the overall look is very sexy. It’s not an everyday look, but it was fun to do.

How did you like it?

3 Comments

 1. Bartos Lajos

  Gratulálok az új oldaladhoz, ami a kezdeti, de méltán nagy sikerű The PinkCandyPop blog magasabb szintű, két nyelven olvasható, professzionális kivitele.
  A mostani sminkek minden részletükben varázslatosak, amit a magad készítette fotók nagyszerűen láttatnak.
  A termékbemutató írásaid továbbra is megunhatatlanul élményszámba mennek.
  Minden elismerésem, csak így tovább!
  Kívánok sok-sok örömet és további sikereket a munkáidhoz!

 2. Nagyon szép lett, és nagyon jól is áll neked. :)

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked