BEGIN TYPING YOUR SEARCH ABOVE AND PRESS RETURN TO SEARCH. PRESS ESC TO CANCEL

Avon Indulgence lipsticks – Review and Swatches

Ha rúzsról van szó, akkor az én szótáramban nem létezik az a kifejezés, hogy “túl sok”, “nem kell”, vagy “minek még egy?”. Mert hát nálam mindig helye van egy-egy újabb darabnak, ezt nem tagadom. Az AVON legújabb rúzsújdonsága, az Indulgence már önmagában izgalmasnak tűnt, hiszen a 20 színből álló kollekció a legcsajosabb, legvidámabb árnylatokból állnak. Az ígéret viszont még ennél is jobb színben tüntette fel ezeket a darabokat, hiszen tiszta, hamisíthatatlan színeket kapunk, és gél állagú formulájának köszönhetően hidratáltak maradnak az ajkak. Nos a hidratáltság annyira nem érint engem, mert szerencsére sosem szárazak az ajkaim, de azért érdekelt, hogy mit tudnak az Indulgence család tagjai. Úgy gondoltam, hogy inkább két színt rendelek meg elsőre magamnak, így végül a rózsaszínes nude, a Tawny Rose és a vöröses tónusú barna, a Chocolate Rose került a kosaramba.

AvonIndulgence_3

Nos a gél állagú formula nem hazudtolta meg önmagát, mert ezek a rúzsok aztán nagyon-nagyon krémesek, így a finishük is fényes. Ebből automatikusan az következne, hogy elmászik össze-vissza a szín és szétfolyik az ajak peremén, de mindenkit meg kell, hogy nyugtassak, erről szó sincs, még a legsötétebb szín  esetében sem. Ugyanakkor azt vettem észre, hogy a Tawny Rose pigmentáltabb, sokkal jobban és egységesebben terül el az ajkakon, mint a Chocolate Rose.

AvonIndulgence_4

AvonIndulgence_5
AVON Indulgence Chocolate Rose ~ AVON Indulgence Tawny Rose

A Chocolate Rose-t elég nehéz volt egyenletesen felvinni, így foltos maradt az ajkamon, hiszen a zselésebb formula miatt megcsúszott itt-ott a szín (de nem folyt szét, ami azért pozitívum). Bár egy gyönyörű árnyalatról beszélünk, ezt a sötét vöröses barnát inkább enyhén felütögetve érdemes hordani az ajkakon, hiszen így kontrollálhatóbb és könnyebben igazíthatóbb, mintha ki akarnánk nyerni belőle a teljes fedést. A Tawny Rose sem büszkélkedhet a tartósságával, de annyira könnyű, kellemes viseletet nyújt az ajkakon, hogy már most beleszerettem. Nem mellesleg pedig, ha egy szuper nude rúzsra vágytok, érdemes lecsapnotok erre a darabra.

AvonIndulgence_6
AVON Indulgence – Tawny Rose
AvonIndulgence_7
AVON Indulgence – Tawny Rose on the lips / Tawny Rose az ajkakon
AvonIndulgence_9
Chocolate Rose
AvonIndulgence_8
AVON Indulgence – Chocolate Rose on the lips / Chocolate Rose az ajkakon

Hogy megéri-e? Szerintem mindenképpen! Aki biztosra akar menni, az válassza a világosabb változatokat (a Honey Flower még egy hasonlóan univerzális, jól kihasználható árnyalat), aki pedig az élénk színekkel kacérkodna, az próbálja ki a rózsaszínes-pinkes tónusokat, biztos nem fog csalódni.

Ár: 939 Ft*

*Akciósan kapható a februári brossúrában.

 

Read along for the English version >>>

When it comes to lipsticks, I don’t have any phrase in my dictionary like “I have too much of it”, “I don’t want any” or “It’s enough”. I don’t hide it, a new lipstick is always welcomed in my stash. The newest Indulgence lipstick family by Avon was interesting enough to get, not only it has 20, girly and fun shades, but these are claimed to be deliver true colour on your lips without drying it, thanks to its special gel formula. Well, my lips is hydrated enough, so I’m not the best example when it comes to the hydration, but my curiosity was on high to know, what more these babies can give than an average lipstick. In the end, I finally decided on the pinkish nude Tawny Rose and the reddish brown Chocolate Rose.

These lipsticks are insanely creamy due to the gel formula, which means they have a shiny finish. You would automatically think, that these will bleed out, but surprisingly they won’t. My only concern was with Chocolate Rose, as it was very patchy and uneven on my lips, no matter how I tried to correct it. In conclusion, I would rather dab it on my lips, than go with “full glam”, so it won’t need as many attention and care. However Tawny Rose was a real surprise: it gives full coverage, very pigmented and isn’t drying at all. If you search for the perfect nude lippie, then this is a very good option!

So does it worth the price? Yes, it does! If you want to play safe, just go for the lighter versions (Honey Flower is also a great, universally flattering colour), but if you’d want to go and play with the colours, try the more elaborate ones. You won’t regret it.

6 Comments

 1. Ma én is megrendeltem a Tawny Rose árnyalatot. :)
  Ha nem látom a bejegyzésed, akkor lemaradtam volna erről a nagyon szép halvány rúzsról – a katalógusban a színe majdnem olyan sötét volt, mint a Chocolat Rose-é. :/

  • Igen, kicsit csalóka a brosiban a színe, nekem úgy is tetszett volna, de nem bántam meg, hogy világosabb lett :)

 2. Hú de szép a világosabb! A sötét nem biztos, hogy jól állna…
  Van egy régi avon rúzsom, nem dobtam ki, majd ahhoz hasonlót szeretnék, de még nem láttam sehol. Ilyen finom mályvás bordó.
  Most éppen a krémjeiket próbálgatom, hátha beválik valamelyik. :))

  • Ebben a kollekcióban szerintem nem lesz olyan, amilyet te szeretnél, de van sok más szépség :) Egyszer biztos megtalálod a számodra leginkább tetszőt!

 3. Bevallom őszintén, nem próbáltam még soha Avonos sminkterméket, de miután rákerestem a teszted után a többi színre… Óvatos duhaj vagyok, öt kis mintát rendeltem (köztük a Tawny Rose-t is), de ha beválnak a színek, jönnek hozzám teljes kiszerelésben is. ^^

  • Próbáld meg, a minták már tök jók arra, hogy lásd, neked mennyire jön be :) Remélem neked is annyira tetszeni fog, mint nekem!

Leave a comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked